Videot: virsiä kirkon täydeltä

0
Esilaulajina toimineiden Kanta-Loimaan kirkkokuoron jäsenten Raija Rantasen, Heini-Sisko Borran, Päivi Leinon ja Leena Ruohosen lauluun yleisön oli helppo yhtyä. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Lukijat kansoittivat Kaupunginkirkon penkkirivit sunnuntai-iltapäivällä, kun Loimaan Lehti aloitti pururatalenkkien jatkoksi yhteislaulutilaisuuksien sarjan. Ihan kaikille 230 paikalle saapuneelle ei riittänyt virsikirjaakaan.
Kirkko soi komeasti, kun lukijoiden etukäteen toivomista virsistä 15 veisattiin tunteikkaiden tarinoiden saattelemana. Loimaan seurakunnan kanssa yhteistyössä toteutetussa tapahtumassa laulua johtivat Kanta-Loimaan kirkkokuoron esilaulajat. Säestyksestä vastasivat kirkkoherra Riku Laukkanen, vt. johtava kanttori Kaija Huhtanen, Sari Jokela ja Teija Venäläinen.

Kiti Salonen

 

 

Lue lisää 24.1.2017 lehdestä