Jussi Heino Hurrikaanin päävalmentajaksi

0
Jussi Heino. Kuva: Marko Mattila

Jussi Heino. Kuva: Marko Mattila

Lentopallo
Valtteri Arra
Hurrikaani-Loimaa on solminut 1+2-vuotisen sopimuksen Jussi Heinon, 41, kanssa. Heino muistetaan tamperelaisen Isku-Volleyn monivuotisena päävalmentajana. Viime kauden hän oli sarjanousija Akaan kakkosvalmentaja.
Heino on pelannut Mestaruusliigaa yli 400 ottelua, minkä lisäksi tutuiksi ovat tulleet eurooppalaiset huippuseurat Noliko Maaseik, Wien ja Friedrichshafen.
– Minulle tarjottiin mielenkiintoista kolmen vuoden projektia, jossa tavoitteena on varsin suomalaispitoisen joukkueen kokoaminen ja nuorekkaan pelaajarungon kehittäminen kohti liigan huipputasoa. Otan haasteen innolla vastaan, Heino sanoo.
Hurrikaanin seurajohto on laatinut tavoitteen, jossa tavoitteet on asetettu pitkällä tähtäimellä kolmen vuoden päähän.
– Loimaalla on viime kausien ajan satsattu kovasti joukkueeseen, mutta nyt lähdetään vetämään hiukan erilaista sessiota. Tykkään kehittää kotimaisia nuoria pelaajia ja tehdä heidän kanssaan töitä.

Heinon lisäksi Jani Niskakangas liittyy uutena miehenä valmennukseen. Sopimus on mallia 2+1 vuotta. Niskakangas on tuttu mies pelaajauralta Hurrikaanista. Saarijärveltä kotoisin oleva Niskakangas edusti mustakeltaisia kaikkiaan viiden kauden (2009–2014) ajan.
Niskakankaan rooli on kesän ajan pitkälti fyysisten ominaisuuksien kehittäminen ja lihashuolto. Vastavalmistuneen naprapaatin vastuulle tulevat liigakaudella aamuharjoitukset ja tukitoimet, jos pelaajilla on vammoja.
Seurajohto neuvottelee vielä kakkosvalmentajan pestistä, ja siihen saataneen varmuus ensi viikon aikana. Ensi viikolla seura on myös luvannut paljastaa lähes koko ensi kauden joukkueen. Tässä vaiheessa on jo selvää, ettei viime kauden ulkomaalaisista yksikään jatka Loimaalla.

 

Lue lisää 2.6.2018 lehdestä