Matti Toivola ja Karri Kutinlahti jatkavat Hurrikaanissa

0
Matti Toivola ja Karri Kutinlahti rakensivat kuviota Loimua vastaan pelatussa ottelussa viime joulukuussa. Kuva: Juuso Riponiemi.

Lentopallo
Valtteri Arra
Passari Matti Toivola, 22 ja keskipelaaja Karri Kutinlahti, 23, ovat solmineen kahden vuoden jatkosopimukset Hurrikaani-Loimaan kanssa. Toivola saapui viime kaudeksi Rovaniemeltä Loimaalle ja aloittaa nyt uran kolmannen liigakauden. Kutinlahti puolestaan starttaa jo viidettä liigakautta Loimaalla.
Molempien pelaajien jatkosopimukset ovat jatkumoa sille, minkä seurajohto ja päävalmentaja Jussi Heino ovat aloittaneet: nuorten kotimaisten pelaajien sisäänajoa liigaparketeilla isoon vastuulliseen rooliin.
– Juuri tuossa laskin ja yllätyin, että jo viidettä kautta aloitellaan, kaikkiaan 144 liigaottelua pelannut Kutinlahti naurahtaa.
Toivola aloittaa toisen kauden Loimaalla ja tavoitteet ovat Kutinlahden tapaan korkealla.
– Haluan kehittyä pelaajana ja urheilijana, ja täällä Loimaalla siihen on hyvät mahdollisuudet. Hurrikaanissa alkaa uusi ja mielenkiintoinen projekti, jossa haluan olla mukana. On myös helpompaa valmistautua uuteen kauteen kun viime kaudesta on jo tuttuja pelaajia ympärillä, perustelee Toivola.

Matti Toivola ja Karri Kutinlahti rakensivat kuviota Loimua vastaan pelatussa ottelussa viime joulukuussa. Kuva: Juuso Riponiemi.

 

Lue lisää 9.6.2018 lehdestä