LOIMAA Keskustelu Loimaan akuutti kuntoutusosasto 3:n sulkemisesta loppuvuodeksi ryöpsähti käyntiin sosiaalisessa mediassa viime viikon lopussa.
Loimaan sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen kertoo, että asia on todellakin ajankohtainen mutta vielä kesken.
– Osaston määräaikainen sulkeminen on ollut esillä yhtenä osana Loimaan kaupungin henkilöstön lomautuksia koskevia neuvotteluita, Hokkanen selvittää.
Seuraavaksi sote-puolen lomautusten käytäntöön vientiä käsittelee hyvinvointivaliokunta tiistaina 11. helmikuuta.
Mikäli akuutin kuntoutusosasto 3:n määräaikainen sulkeminen toteutuu, se voi tapahtua nopeasti. Jos sulkemiseen päädytään, osasto pysyy näillä näkymin kiinni koko loppuvuoden.
Loimaan kaupunki käy parhaillaan neuvotteluja Pöytyän ja Auran kuntien kanssa vuodeosastopalveluista. Näiden neuvottelujen lopputulos voi vaikuttaa osastojen tilanteeseen monin tavoin.

Loimaan akuutti kuntoutusosasto 3:lla on 22 perusterveydenhuollon tasoista hoitopaikkaa.
Loimaan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksella on kaikkiaan kolme akuuttia kuntoutusosastoa, jotka toimivat Tyks Loimaan sairaalan tiloissa. Osastoilla on yhteensä 66 hoitopaikkaa, joista 20 paikalla hoidetaan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon potilaita. Heidät on sijoitettu osastoille 1 ja 2.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä

1 KOMMENTTI

  1. Ainakin henkilökunnalle on ilmoitettu että työsuhteet ei sijaisilla jatku. Ja hoitajille on kerrottu minne osastoille siirretään. Ja tosiaan 1.3. alkaa. Eikä työlistoja ole tehty kuin vakituisille hoitajille.

Kommenttien lisääminen on estetty.