Eemeli Koukille vuoden jatkosopimus

0
Eemeli Koukin jatkosopimuksen myötä Hurrikaanin kokoonpano alkaa olla kunnossa. Verkot ovat kuitenkin vesillä vielä yhden keskitorjujan verran.

LENTOPALLO Hurrikaani vahvistuu tutulla pelaajalla, kun Eemeli ”Keke” Kouki (28 v./193 cm) jatkaa Hurrikaanissa vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Raision Loimun kasvatti aloittaa tulevalla kaudella jo kuudennen kautensa Hurrikaanin paidassa. Kouki on urallaan edustanut Mestaruusliigassa Hurrikaanin lisäksi kasvattajaseuraansa Raision Loimua sekä rovaniemeläistä Team Lakkapäätä.

Kaudella 2017–2018 Kouki haki kokemusta Romanian pääsarjasta pelaten yhden kauden ajan Steaua Bucurestin riveissä.

Kouki on kärsinyt viime vuosina pahoistakin loukkaantumisista eikä näin ollen ole saanut annettua joukkueelle sitä, mitä itse tahtoi. Siitä syystä välillä on ollut erittäin raskastakin.

– Viime kauden jälkeen tuntui, että oli pakko ottaa hiukan etäisyyttä pelaamiseen. Kroppa ja sitä kautta ehkä pääkin oli joutunut aika kovalle koetukselle viimeisen parin kauden aikana, Kouki kertaa.

Koronan aiheuttama poikkeuksellisen pitkä lajitauko tuli oikeaan aikaan.

– Kesällä on ollut hyvää aikaa tehdä sellaisia juttuja, joihin ei normaalisti olisi ollut mahdollisuutta, ja samalla tietysti kuitenkin olen pitänyt peruskunnosta huolta.

Koukin uusi sopimus Hurrikaanin kanssa on niin sanotusti yhteensattumien summa. Moni asia on loksahtanut kohdalleen.

– Pari viikkoa sitten vaimoni sai hieman yllättäenkin töitä Loimaalta, joten aloimme keskustella Hurrikaanin kanssa tulevasta kaudesta. Yhteisymmärrykseen päästiin melko pian, ja on mahtavaa päästä molemmat muuttamaan Loimaalle. Päivittäinen ajaminen jää pois, ja aikaa sekä jaksamista riittää varmasti myös enemmän.

– Joukkueemme on nuorekas ja mielenkiintoinen, ja uskon meillä olevan jälleen hyvät mahdollisuudet menestyä!

Hurrikaanissa ollaan tietysti erittäin mielissään Eemeli Koukin jatkosopimuksesta.

– Tämä on loistava juttu! Eemelin jatkosopimuksen myötä meidän yleispelaajaosasto on valmis. Joukkueen kokoaminen erikoiskevään ja -kesän keskellä ei ole ollut helppoa. Olemme erittäin innoissamme tulevan kauden joukkueesta. Työtä pelkäämätön joukkue palaa takaisin parketille ensi viikon maanantaina. Siitä alkaa tämän joukkueen yhteinen taival kohti menestystä, kertoo intoa uhkuen toiminnanjohtaja Anssi Rämö .