Neljä haki kirkkoherraksi Ypäjälle

0
Ypäjän kirkko. Kuva: Leila Hätönen.

YPÄJÄ Neljä henkilöä haki Ypäjän seurakunnan kirkkoherraksi määräaikaan mennessä. He ovat Kiteen vs. kirkkoherra Juha Aronen, Akaan kappalainen Tero Kuparinen, Messukylän seurakuntapastori Pentti Lehto ja Uudenkaupungin vs. kappalainen Samuel Mäkinen.
Seurakunnassa toimitetaan välillinen vaali, ja kirkkovaltuusto suorittaa valinnan 16.11. Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli on todennut kaikki hakijat kelpoisiksi ja antanut lausuntonsa heistä. Tarkempi arviointi jää seurakunnan tehtäväksi. Hiippakunta vahvistaa vaalin tuloksen ja antaa sen jälkeen virkamääräyksen valitulle.
Seurakuntalaisilla on mahdollisuus tutustua hakijoihin vaalipaneelissa 4.11. kello 18 Ypäjän kirkossa.
Ypäjän seurakuntaan valitaan uusi kirkkoherra 1.4.2021 alkaen. Kirkkoherra Vesa Parikka jää silloin eläkkeelle.