Viisi hakijaa eteni jatkoon kehittämisjohtajan valinnassa

0

LOIMAAN kaupungin kehittämisjohtajan valinnassa järjestetään keskiviikkona haastattelut paikan päällä Loimaalla. Haastatteluun on kutsuttu virkaa hakeneista Anna-Mari Alkio, Sakari Varala, Satu Sarin, Paavo Laaksonen ja Outi Laikko.
Haastateltavista Anna-Mari Alkio työskentelee Auran kehittämisjohtajana, Satu Sarin Urjalan elinkeinoasiamiehenä, Outi Laikko Turun kaupungin konsernihallinnon elinkeino- ja osaaminen vastuualueen erityisasiantuntijana ja Paavo Laaksonen seutukaupunkiverkoston projektipäällikkönä. Sakari Varala on työskennellyt muun muassa Kehittämisyhtiö Ikaalisten kylpyläkaupunki oy:n toimitusjohtajana.
Haastateltavat valitsi kehittämisjohtajan haastattelutyöryhmä aiemmin alkuviikosta katsomiensa videohaastattelujen pohjalta. Videohaastatteluun oli kutsuttu yhdeksän hakijaa.
Haastattelutyöryhmä voi tarvittaessa kutsua lisää hakijoita haastatteluun paikan päälle, sillä perjantai on varattu haastattelujen varapäiväksi.
Seuraavaksi haastattelujen jälkeen haastattelutyöryhmä valitsee 2–3 henkilöä, jotka lähetetään eteenpäin soveltuvuusarviointiin.
Kehittämisjohtajan haastattelutyöryhmään kuuluvat kaupunginhallituksen puheenjohtajisto, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kaupunginjohtaja ja henkilöstöjohtaja.
Loimaan kaupungin kehittämisjohtajaksi haki kaiken kaikkiaan 16 henkilöä (LL 26.2.).