TPK voitti Ilveksen murskalukemin – Turkulaiset nappasivat pisteet futsalin liigakarsinnassa

0

Karsinnat pääsystä futsalin ylimmälle sarjatasolle Liigaan jatkuvat viikonloppuna. Liigapaikasta taistelee loimaalaisen Alastaron Urheilijoiden (AU:n) lisäksi toinen varsinaissuomalainen joukkue TPK Turusta.

AU aloitti karsinnat väkevästi ja voitti TPK:n pääsiäisenä. Jännittävä peli päättyi Turussa lukemin 5–6. Voittoa voidaan pitää jopa pienenä yllätyksenä, sillä TPK voitti Futsal-Ykkösen. AU oli Ykkösen kakkonen. Yllä maalikooste pelistä.

 

TPK kohtasi lauantaina Samppalinnassa Tampereen Ilveksen. Ottelu päättyi lopulta murskalukemin kotijoukkueelle, 6–2 (2–1). Katso nyt suorana lähetetty ottelu videotallenteena.

Sunnuntaina pelataan Loimaalla ja AU:n vastustaja on PJK, Pirkkalan Jalkapalloklubi. Loimaan Lehti näyttää myös tämän ottelun suorana lähetyksenä.

– PJK:ta vastaan pitää nähdä kentällä samaa asennetta ja taistelutahtoa kuin Turussa pääsiäisenä. PJK on pelannut menneen kauden maan pääsarjassa, joten AU:n täytyy nopeasti sopeutua vastustajan liigatempoon. Vielä pitää pisteitä napsia, kuvailevat alastarolaiset.

Peli Loimaalla alkaa kello 15, mutta asetelmia ruotiva ennakkostudio jo vähän aikaisemmin.

 

ILVES ja PJK pelaavat karsintasarjan ensimmäiset ottelunsa viikonloppuna. Karsinnan kaksi parasta joukkuetta pelaavat Futsal-Liigassa ja kaksi heikointa Futsal-Ykkösessä.

Striimien jälkeen pelit ovat katsottavissa videotallenteina.

Ottelustriimien toteutuksesta vastaavat Turun Sanomat ja Loimaan Lehti yhteistyössä MNR:n kanssa. Lauantain ottelun selostaa Juha Hyssälä ja kommentaattorina on TPK-ikoni Ville Paakkonen. Studiossa isäntänä on Mikko Seppälä ja vieraana Ville Paakkosen lisäksi toinen TPK-ikoni Christian Maja.

 

Karsintasarja Futsal-Liigaan

  • Pe 2.4. TPK–AU 5–6. Katso videotallenne ottelusta.
  • La 10.4. kello 14.00 TPK–Ilves FS. Suora lähetys tällä sivulla.
  • Su 11.4. kello 15.00 AU–PJK. Suora lähetys loimaanlehti.fi:ssä.
  • La 17.4. kello 15 PJK–Ilves FS.
  • La 24.4. kello 15.00 PJK–TPK.
  • La 24.4. kello 15.00 Ilves–FS AU.