Antti Ropponen palaa Hurrikaaniin

0

LENTOPALLO Hakkuri Antti Ropponen (25 v./193 cm) tekee paluun hurrikaanipaitaan 1-vuotisella sopimuksella.

Vasenkätinen hakkuri on enemmän kuin tuttu mies loimaalaisyleisölle. Ropponen aloittaa tulevalla kaudella jo neljännen kautensa Hurrikaanin kelta-mustissa. Viimeinen kausi Hurrikaanissa päättyi pudotuspelien kynnyksellä ikävään loukkaantumiseen, josta toipuminen vei aikansa.

Viime kauden lopulla Rane nähtiin takaisin tositoimissa kun kovakätinen hakkuri teki loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Kokkolan Tiikereiden kanssa.

”Rane” palaa tuttuun ympäristöön innoissaan.
– Tuttu mesta ja ympäristö, joten on mukava tulla takaisin Loimaalle. Joukkueessa on nuoria ja todella lupaavia pelaajia niin eiköhän tehdä kovasti duunia pilke silmäkulmassa kohti uutta kautta. Toivottavasti päästään pelaamaan täydelle tuvalle. Usko tulevaan kauteen on vahva, itsevarmuutta uhkuva hakkuri veistelee.

Toiminnanjohtaja Anssi Rämö on mielissään kun yleisön suuri suosikki tekee paluun Hurrikaaniin.
– Ranen paluu on iso juttu Hurrikaanille. Nurmolainen pallontappaja on paikkakunnalla jokaisen lentopalloa seuraavan ihmisen suuri lemppari. Hienoa saada joukkueeseen Ranen kaltainen ammattilainen sekä joukkuepelaaja.
Hurrikaani-Loimaan pelaajarunko alkaa olla paria palasta vaille valmis. Pelaajajulkistuksia jatketaan ensi viikolla.