Helsingin NMKY:stä tuttu Sami Tahvanainen Bisonsiin

0

Koripallo
Ilari Uusitalo

Saviseudun koripalloylpeys LoKoKo Bisons on kiinnittänyt viime vuodet Helsingin NMKY:ssä sekä Helsinki Seagullsissa pelanneen Sami Tahvanaisen riveihinsä 1+1-mallisella sopimuksella.

Vasta 22-vuotias, 195-senttinen Tahvanainen on Namikan kasvatteja, ja onkin loimaalaisyleisölle erittäin tuttu pelaaja. Bisons ja Namika ovat kohdanneet edellisinä pudotuspelikeväinä usein, loimaalaisten viedessä pidemmän korren joka kerta. Tahvanainen on ollut noissa otteluissa isossa roolissa kuuluessaan Namikan syömähampaisiin viime vuodet.

Vasenkätinen Tahvanainen kirjautti viime kaudella Divisioona-A:ssa keskimäärin 30 minuutissa noin 16 pistettä ja viisi levypalloa ottelua kohden. Korisliigassa, Helsinki Seagullsin riveissä, vastuu jäi pienemmäksi, vastaavien lukemien ollessa noin viidessä peliminuutissa kolme pistettä ja yksi levypallo ottelua kohden.
Joukkueenjohtaja Heikki Perho on mielissään uudesta sopimuksesta.

– Hienoa saada Sami viimein Loimaalle! Kaksi vuotta olemme jo yrittäneet ja nyt vihdoin saatiin homma ”maaliin”. Näemme Samissa paljon potentiaalia ja nyt hän tulee vihdoin saamaan reilun tilaisuuden näyttää taitojaan Korisliigassa, Perho kommentoi.