Luka Marttila pelaa Hurrikaanissa ensi kaudella. Kuva: Kari Kautto.

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa on kiinnittänyt yleispelaajaosastolle nuorta voimaa. Maskusta kotoisin oleva yleispelaaja Luka Marttila (17v./194cm) on allekirjoittanut 2+1-vuotisen sopimuksen Hurrikaani-Loimaan kanssa.

Viime kaudet Kuortaneella viihtynyt Maskun Katajan kasvatti ottaa tulevalla kaudella ison askeleen kohti ammattilaiskenttiä.

Virtaa täynnä oleva nuorimies odottaa jo tulevaa kautta innoissaan.
– Tosi hyvillä ja odottavilla fiiliksillä saavun Hurrikaaniin. Hurrikaanin valitsin, koska koen, että se on minulle paras paikka kehittyä pelaajana ja olen kuullut muilta tahoilta seurasta ja valmennuksesta vain hyvää. Lisäksi muistan kun joskus pienempänä kävin isän kanssa katsomassa Hurrikaanin pelejä Loimaalla ja hallissa oli aina hyvä tunnelma. Toivottavasti saadaan syksymmällä halli taas täyteen, Marttila toivoo.

Päävalmentaja Jussi Heino on tarkkailut nuorta maskulaista jo pitkin viime kauden.

– Pitkä, reipas, ulottuva nuori mies, jolla intoa harjoitteluun ja uuden oppimiseen riittää. Asiansa osaavan pallokoulun käyneenä tietää ja hallitsee lajin perustaidot. Luka on vielä liigauran alkuaskeleilla ja tekemisen suuntaa ja päämäärää vasta hahmotellaan. Mielenkiintoista päästä seuraamaan läheltä kuinka kauas nuoren miehen lentopallopolku johtaa, Heino pohtii.

Hurrikaanin tavoitteena on julkaista ainakin yksi pelaajasopimus vielä tällä viikolla.