Nuorten joukkoaltistumisesta saatettiin selvitä säikähdyksellä

0

LOIMAA, ORIPÄÄ Loimaalla ja Oripäässä ei ole todettu uusia koronatartuntoja keskiviikon ja torstain aikana.
Loimaalla nuorten harrastusporukassa aiemmin ilmenneestä joukkoaltistumisesta (LL 10.5.) ei ole toistaiseksi todettu jatkotartuntoja. Altistuneet koronatestattiin tiistaina. Negatiivisista testituloksista huolimatta altistuneiden karanteeni jatkuu ensi viikon alkupuolelle saakka.
Perjantaiaamusta Loimaalla oli karanteenissa yhteensä 35 ja eristyksessä kolme henkilöä. Oripäässä ei ollut yhtään henkilöä karanteenissa eikä eristyksessä.
Kaupungin terveydenhuollon tilastojen perusteella Loimaalla on todettu 138 ja Oripäässä 35 koronatartuntaa koko pandemian aikana.

Kaupungin koronarokotukset jatkuvat tänä lauantaina.
Ensi viikolla terveydenhuollolla on käytössä pienehkö määrä koronarokotteita, noin 400 annosta. Annoksista suurin osa annetaan toiseen kertaan rokotettaville, ja mahdollisesti kaupungin terveydenhuolto ei rokota lainkaan ensikertalaisia ensi viikolla. Asia ratkaistaan maanantaina.