Santeri Välimaa passaa Hurrikaanissa ensi kaudellakin

0
Passari Santeri Välimaa uskoo, että tulevassa Savo Volley -ottelussa haetaan jo pudotuspeliasetelmia. Kuva: LL arkisto / Juuso Riponiemi.

LENTOPALLO Hurrikaanin passarina jatkaa Santeri Välimaa uudella 2+1-vuotisella sopimuksella. Hurrikaanissa ensimmäisen liigakautensa 2019–2020 pelannut Kauhavan Wisan kasvatti pelasi itsensä läpi liigakartalle viime kauden aikana.
– Uusi jatkosopimus hahmottui jo kauden loppupuoliskolla, kun seura sekä Santeri istuivat saman pöydän äärelle. Nuorella passarilla oli kova halu jatkaa hyvässä organisaatiossa ja kehittyä pelaajana entisestään. Vanhaa sopimusta oli jäljellä optiovuosi, mutta pelaajan lisäksi myös seura halusi kiinnittää passarin Hurrikaanin riveihin useammaksi vuodeksi, kertoo Hurrikaanin toiminnanjohtaja Anssi Rämö.
Välimaa on tyytyväinen uuteen sopimukseen.
– Tosi tyytyväisenä jatkan hommia Loimaalla. Seurassa panostetaan nuorien pelaajien kehitykseen ja sen on huomannut jo monet muutkin nuoret pelaajat, jotka pyrkivät urallaan eteenpäin. Tästä syystä meikäläisenkin oli helppo laittaa nimi alle uuteen jatkosopimukseen.
Välimaa odottaa pääsevänsä töihin uudistuneen joukkueen kanssa.
– Jussi Heino ja Jani Niskakangas pitävät huolen siitä, että ollaan heti syksystä asti valmiina pelaamaan, vaikka nuori joukkue onkin. Kaksi isoa tavoitetta on ensi kaudelle: Hurrikaani aloittaa uuden mitaliputken ja saadaan meidän huikeat fanit takasin katsomoon.