Thomas Vehmanen on Bisonsin tuorein hankinta

0

Koripallo
Ilari Uusitalo
LoKoKo Bisons on solminut 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen nuoren takamiehen Thomas Vehmasen kanssa. Virolaislähtöinen Vehmanen on pelannut viimeiset kaksi vuotta Kauhajoen Karhubasketissa ja kerännyt oppia muun muassa Bojan Sarcevicilta. Kyseessä on lupaava nuori pelaaja.
Viime kaudella Vehmanen esiintyi parketilla 31 ottelussa kerryttäen reilussa kahdeksassa peliminuutissa noin kolme pistettä ja kaksi syöttöä ottelua kohden. Kauden ehdoton pelillinen kohokohta osui tammikuun alkuun, kun kauhajokelaiset joutuivat pelaamaan todella kapealla rotaatiolla tulevaa mestaria Salon Vilpasta vastaan. Vehmanen vastasi tuossa ottelussa huutoon kirjauttaen komeat 26 pistettä ja viisi syöttöä.
Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic on iloinen saadessaan nuoren, lupaavan takamiehen Loimaalle.
– Peli Vilpasta vastaan osoitti hänen potentiaaliaan, kun hän sai mahdollisuuden. Thomas on nuori pelaaja, jonka tulee kasvaa pelaajana tulevalla kaudella. Meidän kanssamme hänellä on mahdollisuus näyttää todellinen potentiaalinsa ja olen todella iloinen, että saimme hänet.
Mihajlovicin mukaan Bisonsilla on tilaisuus antaa organisaationa nuorelle pelaajalle hyvä mahdollisuus pelata ja kehittyä.
– Thomas on todella nopea ja hän haluaa pelata aina joukkueen hyväksi. Hänen heittonsa on kehittynyt huomattavasti kahden viime kauden aikana ja näen, että meillä kehitys jatkuu. Puolustuksessa hän pystyy paineistamaan palloa koko kentällä ja hän myös haluaa tehdä niin, mikä on hienoa.