Miikka Riikonen jatkaa Kankaanpäässä

0

Loimaan Palloilijoiden kasvatti Miikka Riikonen jatkaa ainakin ensi kauden verran Kankaanpään Mailan riveissä. Riikonen oli isossa roolissa, kun KaMa joutui varmistamaan Superpesispaikkansa karsintojen kautta. – Kauteen olen siinä mielessä tyytyväinen, että joukkueen kanssa pelattiin nousujohteisesti, Riikonen kommentoi. Riikonen löi menneellä kaudella 25 ottelussa 2+ 56 juoksua ja sijoittui lyöjätilastossa 11. sijalle. – Jatko Kankaanpäässä oli itselle helppo, sillä runko pysyi hyvin kasassa ja saimme muutaman täsmähankinnan. Samoin pesäpallon ja työn yhdistäminen onnistuu täällä hyvin, Riikonen perusteli jatkosopimustaan. Tulevaisuudessa Riikosta tuskin nähdään vielä Loimaan Palloilijoiden peliasussa, mutta jossain vaiheessa paluu ”kotiin” ja kasvattajaseuraan on mahdollinen.

Valtteri Arra