KOPIT ”Paina sitä ja tätä”

0
KUVA LL Arkisto

Evakon poika tarjonta epäkuranttia.

Yksi

Kyl on postilla hieno kärry millä jakaa postit.

 

Kiitos sinulle Esa Aronoja Loimaan Kaupungin teiden kunnossapidon osastolta. Terveisin kuoppaisen ja kuraisen Rasaporintien asukas.

Hyvä että Kojonkulman Seudun Metsästysseura muistaa maanomistajia, toisin kuin alueen muut seurat.

Maanomistaja

Kuinka voi olla niin h:tin vaikeeta hoitaa asioita puhelimella. Paina sitä ja tätä ja ole onnellinen jos ihminen vastaa. Pitäskö tehrä jotain?

77 v.

Eikö millään ole enää mitään väliä? Puheenjohtajan vuokralaisilla omat sääntönsä/oikeutensa. Varastotavarat pitkin käytäviä, rappukäytävä varaston jatkona. Kotirauhaa onko enää.

Kärsi, kärsi kirkkaamman kruunun saat

Väitän että olemme sokaistuneet tuulivoiman puhtaudesta verraten sitä käytössä oleviin. Saasteetonta siinä on vain tuuli. Jos energias tehdään pääosin tuulella se vaatisi miljoonia myllyjä maailmaan. Ne vaativat valtavia kaivoksia, öljyä ja niiden lyhyehkön käytön jälkeen lavat ja rungot ovat ongelma jätettä jne. On kymmeniä tekijöitä, joka tekee tuulivoimasta saasteellista energiaa. Kuka tahansa voi väittää että olen väärässä. Mutta kukaan ei voi varmuudella todistaa että olisin väärässä.

Taisto Levo

No niin, kun edellisestä lahjoituksesta on juuri päästy, hallitus ilmoittikin jo seuraavasta maailmaa syleilevästä ideastaan Saarikon suulla. Nyt menee lähes miljardi Afrikkaan, ilmastonmuutoksen torjuntaan, vaikka Afrikassa on maailman pienimpiä hiilidioksidipäästöjä! Veikkaanpa, että tässäkin ”lahjassa” on takapiruna Afrikka-komissaari Jutta Urpilainen ja veikkaanpa vielä, että suuri osa näistäkin rahoista menee muuhun kuin ilmaston auttamiseen. Urpilainen ja hallitus välikätenä jakaa Suomen rahaa kuin paperia, kaikki raha otetaan velaksi Suomen valtiolle. Kuten silloin kun Urpilainen lahjoitti Kreikalle miljardin. Tuollaista ihmistä ei pidä koskaan päästää Suomen presidentiksi, vaikka hinkua tuntuu kovasti olevan! Jakaa rahaa ympäriinsä kuten koko vastuuton hallituskin. Jota Hannes Mikkola vuolaasti kehui lehdessä muutama päivä sitten!

Matti Ojala