Koripallo
Ilari Uusitalo

Korisliigassa maajoukkuetaukoa viettävä Bisons on tehnyt loppukauden kattavan pelaajasopimuksen 24-vuotiaan, 193-senttisen Zach Copelandin kanssa. Näin Bisons saa päätökseen neljännen ulkomaalaispelaajan metsästyksen ja kokoonpano on nyt valmis.

Copeland pelaa toista kauttaan ammattilaisena. Kuluvan kauden mies aloitti Ukrainan Superliigassa Kryvbasbasketin riveissä. Tehokkaasti kauden aloittanut Copeland tehtaili keskiarvoikseen pelaamassaan 25 minuutissa 14 pistettä ja kaksi syöttöä ottelua kohden.
Illinois Staten yliopistossa kaksi viimeistä NCAA-kauttaan pelannut Copeland on kombo-takamies, jonka on tarkoitus ottaa Bisonsin takakentällä pallollista vastuuta niin pelinrakentelun kuin korinteon osalta.

Yliopistossa mies heitti kolmen pisteen heitot keskimäärin 38 prosentin tarkkuudella. Ukrainassa tällä kaudella keskimäärin liki seitsemän kolmen pisteen heittoa ottelua kohden ottanut tarkkakätinen amerikkalainen on naulannut kaaren takaa keskimäärin 34 prosentin tarkkuudella.

Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic kuvailee tuoretta vahvistusta seuraavasti.
– Zach on todella nopea pelaaja, joka on parhaimmillaan avoimella kentällä. Hän on todella hyvä kolmen pisteen heittäjä ja hänellä on hyvä kyky havaita, kuka kentällä on vapaana. Puolustuspäässä hän on energinen pallollisen puolustaja ja hän myös puolustaa kovaa. Olen todella iloinen, että löysimme kookkaan pelaajan pelaamaan paikkoja 1 ja 2 pelisysteemissämme.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here