Huippulentopalloa suorana lähetyksenä: Hurrikaani kohtaa sarjakärki Savo-Volleyn

0

Hurrikaani Loimaa kohtasi keskiviikkona kotihallissa Mestaruusliigan kärkijoukkueen ja tuoreen Suomen Cupin voittajan Savo-Volleyn. Loimaan Lehti näytti huippuottelun suorana lähetyksenä digitilaajilleen tällä sivulla. Ottelu on katsottavissa nyt videotallenteena.

Ennakkostudio ruotii ensin ottelun asetelmia. Ottelu käynnistyy kello 18.30.

Ottelun selostaa Valtteri Arra. Kommentaattorina piti olla Hurrikaanin entinen päävalmentaja Ville Kakko, mutta hän joutui vetäytymään viime hetkellä. Pitkällä tauolla haastattelussa on Signcircle-yritys. Striimauksesta vastaa paikallinen Emesys.

 

 

Jos katseluikkuna ei näy yllä, katso ottelu tästä.

Lue raportti ottelusta ja katso lopputulos täältä.

 

Otteluennakko 24.1.

HURRIKAANI on Mestaruusliigan sarjataulukossa sijalla seitsemän. Ennen keskiviikon ottelu joukkueella on pieni voittoputki Mestaruusliigan otteluista.

– Hurrikaani on löytänyt oman tavan pelata voittavaa lentopalloa. Alkukauden hapuilu on muuttunut tasaisemmaksi suorittamiseksi, jossa Antti Ropposen rooli on korostunut, analysoi Valtteri Arra noin viikko sitten Loimaan Lehden jutussa.

Hakkuri Ropponen on tällä hetkellä kuuma pelaaja Mestaruusliigassa.

– Rane on tällä hetkellä kuuma pelaaja. Pallo tottelee kättä ja tulosta syntyy, päävalmentaja Jussi Heino myhäili Loimaan Lehden jutussa reilu viikko sitten.

Ottelu pelataan ilman yleisöä.