KOPIT ”Äly(valo), hoi!”

0
Kuva: LL Arkisto/TS

Olen tietoinen pikkukylän taajaman toiminnasta. Itse olen vapaa kaikesta pakollisesta osallistumisesta.

Ihan niin paljon tietoa ja niin moneen kertaan sanottuna, ei tarvita. Hetken voi pitää taukoa, että katsoja voi tehdä omia johtopäätöksiään pelistä.

Aluevaalien kampanjat alkoivat jonkun mielestä myöhään, niin onneksi seuraavein vaalien mainonta on jo alkanut.

Pikatie

Jo 15 EU-maata on päättänyt että heidän kohdaltaan turkistarhaus loppuu. Suomi on ainoa EU-maa, joka anoi jatkolupaa supikoiran tarhaamiseen. Kettutarhauksen osalta Suomi on jäämässä yksin Kiinan kanssa maailmassa. Suomalaisista 71 prosenttia haluaisi kieltää osin turkistarhauksen. Eduskunnan olisi aika lopettaa moraalisesti arveluttava tarhaus ja sen tuki. Tarhaus EU:ssa on siirtymässä menneisyyden elinkenoksi, mutta miksi Suomi näyttää haluavan olla se viimeinen menneisyyden elinkeinon harjoittaja EU:ssa?

Taisto Levo

Nyt kun Loimaalle tulee älykkäät liikennevalot, niin oliskohan ne myös niin älykkäät, et sammuvat yöks kokonaan? Tai vaikka vilkkuis sit keltasena, mut ihan turha niitä on yöllä päällä pitää. Rusakot ja ketut ei valo-ohjausta noudata. Vaikka onkin ison maailman meininki ja useemmat valot, niin uskokaa tai älkää, isoissaki kaupungeissa ne sammuu tai menee vilkulle myöhemmin illalla ja syttyy taas aamulla ennen ruuhkaa.

ÄlyValoPää

Paljon onnea loimaalaisjärjen käyttäjät!