KOPIT ”Älkää hajottako Pajapuistoa”

0
Arkistokuva: LL

Ei muuta, ku miinottaa rajaa ja äkkiä – ennen, ku on liian myöhäistä.

Kenen tehtävänä on aurata Alastaron keskustassa olevat pyörätiet? Polkupyöräily niillä on ollut tänä talvena mahdotonta, kun lumiaura heittää ne täyteen lunta tai ovat vaarallisesti jäätyneitä.

Alastaron mies

Älkää hajottako Pajapuistoa. Viimeksi turvapaikanhakijoissa ei ollut tarpeeksi lapsiperheitä mutta nyt on ehkä Ukrainasta tulossa, sillä nuoret miehet jäävät puolustamaan kotimaataan.

Minä

Pallollamme elää lukematon määrä erilaisia eläinlajeja, joista pahin on ihminen. Ihmistä maapallo ei olisi tarvinnut mihinkään, vaan ilman ihmistä se olisi saanut elää luonnonmukaista elämäänsä. Mikään muu laji ei ole jakanut niin paljon kärsimystä ja julmuutta kuin ihminen. Ihmisluonteen sotahulluus on tuhansien vuosien kuluessa kylvänyt käsittämättömän määrän kuolemaa itselleen ja muille sekä tuhonnut luontoa. Muut rodut eivät juurikaan tapa tappamisen halusta vaan ainoastaan ruokansa edestä.

Taisto Levo

Katso YouTubesta Olli Seppäsen Ratkaisevia käänteitä Suomen sodissa – sattumia vai ihmeitä?

Marjatta

Kommentti asumisturvallisuutta koskevaan koppiin helmikuussa 2022. Turvallisuuteen liittyvistä asioista keskustellaan taloyhtiössä isännöitsijän kanssa, ja jos tästä ei ole apua, saman voi toistaa kirjallisena. Havainnot oletetuista turvallisuusriskeistä taloyhtiön yleisessä käytössä olevissa tiloissa voi myöskin dokumentoida mahdollisten lisäselvitysten varalta.

Eräs toinen sivusta seuraava