PÄÄKIRJOITUS Puhuria päälle!

0
Hurrikaani pelaa pronssista tänään Akaassa. Kuva: Juuso Riponiemi.

Loimaalla on nautittu kolmen liigajoukkueen otteluista, kun tällä kaudella on pelattu korkeimmalla sarjatasolla niin lentopalloa, koripalloa kuin futsaliakin.

Kautta ei ole päästy rakentamaan kuitenkaan suosiollisissa olosuhteissa. Välillä on pelattu koronarajoitusten johdosta ilman katsojia, välillä jouduttu siirtämään pelejä pienellä varoajalla koronatartuntojen vuoksi. Suuri osa joukkueiden tulosta tulee ja on tullut yritysten tuesta ja lipputuloista, eli tukijat ovat pysyneet matkassa.

Bisonsin taustajoukot valottivat tilannetta lauantain Loimaan Lehdessä . Samassa lehdessä pääkirjoituksessa (9.4.) muistutimme huomioimaan vapaaehtoisten jaksamisen yhdistyksissä ja seuroissa – heitä on suurin osa myös liigajoukkueita pyörittävästä väestä. Palkattuja työntekijöitä on kolmella seuralla vain muutama – siis yhteensä.

Bisonsilla on vielä mahdollisuus säilyä Korisliigassa, jos ykkösdivarin nousijalla ei ole edellytyksiä nousta liigaan. AU Futsal puolestaan pelaa liigapaikasta lauantaina Raahessa ja Hurrikaani Loimaa taistelee tänään illalla pronssista Akaa Volleytä vastaan Akaassa. Puhuria päälle!

Jos menestys olisi automaattista, mitalit voitaisiin jakaa vuosiksi eteenpäin. Urheilijat suuntaavat aina seuraavaa voitettavaa palloa kohti ja rakentavat seuraavaa menestymisen mahdollisuutta – huonoimpinakin päivänä.

Niin tulee meidänkin tehdä.