Kevään ylioppilaat Novidan lukiossa Loimaalla – katso myös muut alueen lukiot

0
Tiedot kevään uusista ylioppilaista julkaistiin tiistaina.

YLIOPPILAAT Tänä keväänä Novidan Loimaan lukiosta valmistuu 65 uutta ylioppilasta. Heidän lisäkseen vielä kahdella muulla on mahdollisuus saada lakkinsa keväällä, jos opinnot valmistuvat ennen lukuvuoden päätöstä.

Kokeisiin osallistuneiden joukkoon mahtuu niitäkin, jotka saavat yrittää parantaa suoritustaan seuraavalla tutkintokerralla. Kokeiden yleinen tulostaso Loimaalla vastasi aikaisempien vuosien tasoa, joukkoon mahtua tälläkin kertaa iloisia yllätyksiä sekä pienoisia pettymyksiä, Novidasta kerrotaan.

Tämän kevään ylioppilaista normaalia suurempi osuus on kaksoistutkinnon suorittaneita johtuen suuresta kaksoistutkinnon suorittajamäärästä Uudenkaupungin yksikössä.

 

Aalto Onni
Ahtiainen Johanna (kaksoistutkinto)
Airasmäki Linda (kaksoistutkinto)
Alanen Eliel
Flinkman Elina
Goman Silja
Heinonen Veeti (kaksoistutkinto)
Helenius Vilma
Hongisto Elli
Hollo Eero

Hollo Elisa
Iisakkala Nico
Jaanu Eerika
Jarpa Veera
Jokinen Juulia (kaksoistutkinto)
Järvinen Aarne (kaksoistutkinto)
Kemppainen Topi
Kieksi Aino
Koenkytö Josefina
Koikkalainen Jenna

Kortelainen Vera
Koskinen Santeri
Kössi Riikka
Lahikainen Elli (kaksoistutkinto)
Lammela Elviira
Lehto Nea
Lehtonen Jesse
Lehtonen Kalle
Levomäki Linnea
Litmanen Jenni

Luoto Jenni
Majamäki Nea
Martti Tuomas (kaksoistutkinto)
Matarmaa Ella
Mäenpää Heta
Mäntyharju Mikko
Mäntymäki Samu
Nyman Katriina
Ojanperä Eetu
Paljakka Pekka

Palo Luka
Rantanen Vilma
Saarinen Henna (kaksoistutkinto)
Salmi Uuno
Schwartz Salla
Sirén Onni
Siukola Pinja
Suksi Joonas
Sävelkoski Maria
Tapio Anna

Tapola Pauliina
Uuppo Niilo
Uusitalo Heini
Uusitalo Jessi (kaksoistutkinto)
Vartia Maria
Virransuo Anneli
Virta Justus
Virta Minttu
Virtanen Vilma
Vuori Daniel

Vuorinen Aleksi
Vuorinen Artturi
Väisänen Lauri
Ylitalo Venla
Ylösmäki Niko (kaksoistutkinto)

Lisäksi kahdella muulla kokelaalla on mahdollisuus valmistua ylioppilaiksi tänä keväänä, mikäli heidän opintonsa valmistuvat viimeistään 3.6.2022

LAUTTAKYLÄN LUKIO, HUITTINEN
Alatalo Laura, Arefi Mohammad, Bagirova Sofia, Brunnila Annika, Dougherty Khanita, Heinonen Kasper, Huhtala Juho, Häkli Harri, Hänninen Hannele, Isotalo Julia, Jalonen Aatu, Järvenpää Inka, Kannisto Arttu, Kaunisto Veikka, Kokko Jere, Korpela Katariina, Lampinen Veera, Laukkanen Laura, Lipiäinen Trin, Lipp Sarah, Marttila Emma, Mauriala Anni, Mäenpää Tommi, Naatula Josefiina, Nylund Rosanna, Oksa Ira, Patja Olivia, Patoranta Oskari, Petäjä Iida, Pirttikoski Jere, Pirttimäki Toivo, Saarinen Milla, Seppälä Alvar, Suomela Jere, Suutari Jonne, Tala Viola, Tynkkynen Alina, Tähtivuori Iida, Vesterberg Sara, Virtanen Ronja, Vuorinen Amanda, Vähä-Heikkilä Jesse, Yli-Korpela Outi.
Aikuislinja: Aittakari Robin, Hietaniemi Väinö, Lindroos Elis.
ELISENVAARAN LUKIO, PÖYTYÄ
Eskola Matilda,  Haapanen Tommi,  Harinen Aada,  Hirvensalo Valentiina, Härkönen Lotta, Järvinen Essi, Kankare Elias, Keiski Joona, Kiiski Milla, Kuusela Viljami, Lahtinen Konsta, Lalli Laura,  Loisa Pauliina,  Markula Vilma,  Mägi Reigon, Mäkelä Anna,  Mäki-Ontto Ida-Sofia, Nuotio Onni, Pasanen Nelli,  Peltola Jenni, Pensikkala Erika, Puronummi Siiri,  Rautio Riina, Ripatti Ella,  Rutanen Arttu,   Saarinen Susanna,  Salminen Tiia, Simola Anni, Suutari Aliisa, Tuuppa Antti, Virtanen Eelis, Virtanen Ella, Westerlund Paavo.
KOSKEN LUKIO, KOSKI TL
Aaku Anni, Hyppönen Nico, Kanasuo Ella, Kanasuo Saana, Koskivainio Elsa, Leino Salla, Leinonen Elina, Lindqvist Josefina, Lustre Rasmus, Mattila Taavi, Mäkelä Amanda, Nikkanen Aliisa, Nummela Mikael, Numminen Amanda, Paavilainen Kiia,  Pihlava Erika, Pitkänen Venla, Rannik Kenar, Saari Anniina, Seppänen Adele, Sintonen Ossi, Säteri Tuuli, Välimaa Aleksi,  Väänänen Helmi, Ylitalo Eeva.​
PUNKALAITUMEN LUKIO, PUNKALAIDUN
Aro Emma, Helminen Emma, Mykrälaakso Noora, Nieminen Jasmin, Paija Julia, Salioja Niilo, Varpula Hanna-Maria.