KOPIT

0

Savicat -ryhmän ”Eino Leino” -runoilta Alessandro-salissa keskiviikkona (Eino Leinon päivänä) ylitti kaikki ennakko-odotukset: se oli ”ikinä paras” ryhmän esitys ja semmoinen nautinto, että sen toivoisi tulevan tarjolle isolle kuulijakunnalle!
Kiitollinen kuulija

”Oli lautalla pienoinen kahvila”, kiitos lautta-ajeluista ja trahteerauksista jokaiselle unelma-ajelun järjestelyyn ja toteutukseen osallistuneelle!

Kuinka usein nuohous oikein pitää tehdä? Viimeksi on meillä nuohottu viime syyskuun alussa ja nyt oli nuohooja taas tiputtanut lapun laatikkoon että tulee ensi viikolla. Mieluummin tilaisin palvelun itse kun on ajankohtainen.
Onko taas tarpeen?

Olimme äitini ja isotätini kanssa uurnanlaskutilaisuudessa Metsämaan hautausmaalla ti 21.6.2022. Laskimme 101 v. isiotätini, joka on meille hyvin rakas, puolisonsa viereen. Veimme haudalle heitä kunnioittaen, kaksi kaunista valkoista ruusua, jotka olisivat olleet kauniita vielä juhannuksenkin. Olimme järkyttyneitä, kun huomasimme jo to 23.6. että joku oli vienyt ruusut haudalta. Häpeä, joka ne veit.
Johanna Lindfors-Lehtinen

Talon pihalla koira riehuu ihan uunona jokaista kulkijaa ja naapuria. Lähellä kaksi muuta koiraa ulvoo myös kaikkia. Älkää ottako koiria, jos ei osata kouluttaa.
Pekka

Olkiluoto 3 ydinvoimalan rakentaminen alkoi 2005 ja sen piti valmistua vuoteen 2009 mennessä. Viivytyksiä on sittemmin tullut taajaan, jopa niin, että me useimmat olemme alkaneet uskoa, ettei Olkiluoto 3 valmistu koskaan tai uskaltaako sitä enää käynnistääkään? Vuonna 2022 se piti käynnistää kesäkuussa ei tapahtunut, sitten syyskuussa ja taas lykätty käynnistys joulukuulle. Sen voi jo sanoa että kokonaisuutena se on maailman kallein rakennus. Siihen on upotettu jo nyt rahaa 8,5 miljardia euroa, mitä vielä jatkossa?
Taisto Levo

Kyllä on erikoista taas tuo EU:n touhu. Ydinvoima ja maakaasu luokitellaan nyt ns. vihreäksi energiaksi, joihin sijoittaminen on ihan suositeltavaa! No, mikä tässä on sitten erikoista? Erikoista on se, että maakaasu tuottaa päästöjä 2/3 osaa öljyn ja kivihiilen tuottamista hiilidioksidipäästöistä. Ja tämä vain siksi, että Saksa ja etelä-Eurooppa ovat riippuvaisia kaasusta! Eiköhän nyt olisi Suomen hallituksenkin aika myöntää, etteivät edes EU:n ilmastotavoitteet toteudu v. 2050 mennessä saati Suomen typerän kunnianhimoiset haihattelut!
Matti Ojala