Hurrikaanin Luka Marttila valittiin vuoden läpimurtopelaajaksi

0
Lentopalloliitto palkitsi Luka Marttilan (keskellä) kahdella pystillä. Valtteri Arra ja Anssi Rämö saivat noutaa myös Hurrikaanille myönnetyn Liigatiedottaja-palkinnon.

LENTOPALLOLIITTO palkitsi keskiviikkona kauden 2021–2022 parhaat Hakametsän jäähallissa Tampereella. Hurrikaani-Loimaan laariin palkintoja tuli kolmesta kategoriasta.

Huikean tulokaskauden pelannut yleispelaaja Luka Marttila valittiin vuoden läpimurtopelaajaksi ja vuoden poikajunioriksi. Marttila oli runkosarjan 12. tehokkain pelaaja yli 13 pisteen keskiarvollaan. Yhteensä 398 pisteen joukossa Marttila nakutti 31 ässäsyöttöä ja 21 torjuntapistettä.

Koko kauden tasaisen hyviä otteita esittänyt Marttila nousi pudotuspeleissä vielä korkeammalle tasolle iskien 16,5 pistettä ottelua kohden.

Luka Marttilan isä Antti-Jussi Marttila palkittiin Kauden nuorisovalmentajana. Ensi kaudella Hurrikaanissa saadaan ihailla palkitun nuorisovalmentajan työnäytteitä kaksin kappalein, kun Lukan lisäksi pikkuveli Nooa Marttila pukee Hurrikaanipaidan ylleen.

– Palkinnot ovat osoitus siitä, että jotain on tehty oikein ja kausi on ilmeisesti mennyt ihan ok. Pääsin miesten maajoukkuerinkiin, liigakausi kulki kivasti ja nuorten maajoukkueessakin tuli onnistumisia, Marttila tiivistää viime kautensa Hurrikaanin tiedotteessa.

Hurrikaani palkittiin myös toista kertaa Vuoden liigatiedottaja -palkinnolla. Palkinnon perusteluissa kerrottiin Hurrikaanin osoittaneen uudistumiskykyä sosiaalisessa mediassa ja Ruutu-tuotannoissaan. Monipuolinen ja sopivasti erilainen viestintä mainitaan Hurrikaanin vahvuudeksi.

– Meillä on Ruutu-tuotannossa hyvä tiimi ja loistava tekniikka, jolla homma toimii. Osalla joukkueista on todella suuria vaikeuksia teknisen puolen kanssa. Meillä jokainen kaveri tietää mitä tekee, ja homma toimii kuin junan vessa, Hurrikaanin viestintävastaava Valtteri Arra kertoo.