KOPIT

0

Kiitos teille maailman parhaimmat naapurit! Olitte hereillä, hälytitte apua, herätitte meidät kun automme paloi ihan poroksi. Juttelemalla kanssanne yön tapahtumista on tunnetaakkakin alkanut vähentyä. Kiitos myöskin virkansa puolesta meille apua antaneille. Läsnäolonne oli rauhoittavaa. Kiitos!
Pirkko ja Timo Jalasjoki

Pravoo, huraa ja kiitos Puutarhurin valssi -näytelmän kaikille tekijöille. Taitavaa osaamista ihan jokaiselta. Saimme nähdä ja kuulla upean, riemastuttavan esityksen. Hyvää syksyä kaikille.
Naapurikylän täti

Ulkoilkaa ja nauttikaa raittiista ilmasta, niin pysytte terveenä. Älkää kököttäkö neljän seinän sisällä yksinään kotona – pyöräilkää, sauvakävelkää ynnä muuta. Metsässä kävely on myös terveellistä.

”Sadonkorjuun kiitosjuhla jatkoa perinteille” (LL 15.10.). Olipas valaiseva historiallinen katsaus maatalouden ja naisen asemasta kansamme historian kulussa, ja kirkon merkityksestä muun muassa lukutaidon opettajana miehille sekä naisille. Maataloissakin pidettiin kinkerit, pyhäkoulut, seurat ja erilaiset lähetys- ja diakoniapiirit. Nyt maatilojen määrä on vähentynyt merkittävästi ja kylät autioituvat. Kiitos kirkolle, joka välittää vähistä viljelijöistä esirukouksissaan ja on mukana kylvöjä siunaamassa ja sadonkorjuun kiitosjuhlissa. ”Soi kunniaksi luojan, nyt virsi kiitoksen, tuon kaiken hyvän tuojan ja suojan ainaisen”.

Alkavat nuo muistelmien kirjoittamiset mennä huumorin puolelle. Jokainen päätekijä muistaa miten muistaa, ja asiassa osalliset muistavat jokainen eri tavalla samasta asiasta.
Kannattaakohan muistella?