KOPIT ”Katupartiolleko tarvetta?”

0
LL Arkisto

Loimaan Laatuauto ja erityisesti autosihteeri Heli Hedman kiitos hyvästä palvelusta.

Tate

Kaunismäessä vois alkaa liikkua kahden hengen partio öisin. Aina samat ois muutaman yön ja taas vaihtuisi niin varmaan saisivat pyromaanin kii. Ennenkin jossain vaiheessa täällä oli sellainen katupartio joka liikkuu öisin.

Alun alkuaan juhlava liputus sai täysin toisenlaisen tunteen sydänalassa, kuin mihin nyt pyritään. Harras tunnelma romutetaan! Liputtakaa vaikka autonne antennissa tai pyöränne tarakalla – ei Suomen saloissa.

Olen myös sitä mieltä, että kaupungin viralliset lipputangot eivät ole tarkoitettu minkään yhden järjestön tai -liikkeen lipulle, vain suomen lipulle tai kaupungin omalle lipulle. Onkohan Loimaalla sellaista? Muun muassa Rauma päätti vastaavan valtuustoaloitteen osalta niin, että se liputtaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride-tapahtumaa Rauma-lipulla kaupungintalon lipputangoissa. Myös saamelaisten ja romanien kansallispäivinä noudatetaan samaa käytäntöä. Tätä Rauma perustelee tasapuolisuudella.

Toinen isänmaallinen ihminen