KOPIT ”Onpa hienoja graffiteja”

0
Kuvituskuva, LL Arkisto

Olipas varsin rattoisa perjantainen illansuun hetki, kun Tapsan ja Annen saunaparatiisiin kävi poikasten retki. Savusaunan parvella notkuimme kuin kukot! Kiitosta laulaa nyt Puutarhurinvalssin ukot!

Hienoja graffiteja Kotikujan alikulkutunnelissa. Piristää harmaata betoniseinää ja syksyn arkea. Vanha mörköfani

En tiennytkään että vesimaksun kuuluu sisältyä vuokraan. Meidän talossa on vesimittarit ja maksan itse veden. Lasku tulee siis mulle, koska mistä tiedän maksanko sitten vedestä liian vähän tai liian paljon vuokranantajalle. Ja kyllä ne ketä remonttia teettää niin tallettaa tottakai kuitin millä saa vähennyksen. Ei kait vähennystä ilman kuittia saa.

Miksi Kela maksaa asumistukea perikunnan asuntoihin, jos omistajista on toinen kuollut ja toinen asuu jakamattomassa kuolinpesässä. Perillisten kuuluu osallistua asunnon kuluihin.

Voit lähettää meille viestejä Kopit-palstalle myös Loimaan Lehden internet-sivuilta löytyvällä lomakkeella (ylävalikossa on Palaute-kohta ja sen alta löytyy Mielipidekirjoitus). Netin kauttakin meille tulevissa mielipiteissä tulee kuitenkin olla mukana lähettäjän yhteystiedot, koska emme julkaise tuntemattomien Koppeja. Nimimerkillä voi edelleen kirjoittaa, mutta lähettäjän tiedot tulee olla toimituksen tiedossa. Vastuullinen media ei voi julkaista tuntemattomien kirjoituksia.

Kati Uusitalo, päätoimittaja