Bisonsin syyskausi ollut nousujohteinen

0

Koripallon Miesten 1. divisioona A:ssa viime viikolla vakuuttavan 63-99 -vierasvoiton Tampereen Pyrinnöstä hakenut Bisons Loimaa on pelannut nousujohteisen syyskauden. Loukkaantumisista huolimatta Bisons on pystynyt vakuuttamaan paikkansa sarjakärjessä napaten tähän mennessä kymmenestä pelatusta ottelusta yhdeksän voittoa. Ainoa tappio tuli kauden ensimmäisessä kotiottelussa Helsingin NMKY:lle.

 

Bisonsin joukkue on hitsautunut hienosti yhteen ja on selvästi ollut nähtävissä, että pääosin nuori ryhmä toteuttaa päävalmentaja Darko Mihajlovicin pelikirjaa aika-ajoin ihanteellisen hienosti. Kokenutta osastoa edustavat joukkueen kapteeni Vesa Heinonen sekä Cedric Latimer ovat tuoneet joukkueen pelaamiseen kaivattua tasapainoa ja rauhallisuutta. Vaikka Latimer onkin ollut mukana vain viidessä ottelussa, on hän tuonut mukanaan juuri niitä kaivattuja ominaisuuksia.

 

Joukkueen ulkomaalaispelaajista loimaalais-yleisön suosikiksi lienee noussut takamies Louis Rucklin (15p/6s ottelua kohden). Vikkeläkinttuinen ranskalainen on saanut hyvin apua laituriosastolta niin Jordan Robertsilta, kuin Kyrolo Marchenkolta. Bisonsiin täksi kaudeksi saapuneet suomalaiset Ali Ahola, Santeri Makkonen ja Aapeli Syrjämäki ovat niin ikään olleet aivan hyvin omalla tasollaan ja täyttäneet roolinsa mainiosti. Korikonkareiden oma kasvatti Eemeli Hollo pelaa uransa parasta kautta niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

 

Bisonsilla on edessään vielä yksi ottelu tämän kalenterivuoden puolella. Sunnuntaina 18.12. kello 15:00 Loimaan liikuntahallille saapuu vierailemaan Äänekosken Huima. Sarjakolmosena majaileva Huima tuo mukanaan sarjan kolmanneksi tehokkaimman hyökkäyksen, johon Bisons vastaa sarjan tiiveimmällä puolustuksella. Huomioikaa ottelun poikkeuksellinen alkamisaikataulu jalkapallon MM-finaalin vuoksi.