KOPIT ”Missä lääkärilaskut?”

0
Arkistokuva: TS

Sanna Marin on halunnut kerätä huomiota Euroopassa muista poikkeavalla ilmastopolitiikallaan. Tähän ei muu Eurooppa kuitenkaan ole mennyt mukaan. Eikö Sanna Marin voisi nyt pääministerinä lähteä Turkkiin kääntämään Erdoganin pään? Siinä olisi oikea paikka osoittaa ulkopoliittisia taitojaan ihan oikeasti! Mutta ei taida Sannaa kiinnostaa, on paljon mukavampi esiintyä uusintojen uusinnoissa mm. televisio-ohjelmissa ja naisten lehdissä. Ja tosiasiahan on, että maailman ilmasto ei parane pätkääkään, vaikka Suomi tekisi ihan mitä tahansa. Suuret saastuttajamaat ratkaisevat sen asian.

Sannan todelliset kyvyt puntariin

Nyt kun on siirrytty hyvinvointialueisiin olen odotellut terveydenhoitajan ja lääkärissäkäyntilaskuja. Niitä ei vain ole tullut, onko jossain vika? Onko laskutuksessa muutoksia aiempaan käytäntöön?

Potilas

Sinä joka veit purkamasi valkoisen kaapin/hyllykön Mellilän Isoperän metsätieltä poikkeavan Kuusikorventien varteen: hae heti pois.

Rikosilmoitus tehty

Kh:n päätös koskien oikaisuvaatimusta palkan takaisinperinnästä oli täysin oikea! Perustuu tasapuolisuuteen, työehtosopimukseen sekä hallintosääntöön. Esittelystä poikkeava ehdotus kohtuullistamisesta käsittämätön.

Veronmaksaja

Ristikot lehdessä ovat hyviä, ei niitä joka lehdessä ole ja varsinkin vanhemman väen on hyvä hioa aivonystyröitään niiden parissa!

RR

Työllinen on henkilö, joka on tutkimusviikolla tehnyt työtä vähintään tunnin palkkaa tai yrittäjätuloa saadakseen. Näin työllisyys näennäisesti paranee.