KOPIT Kuntoiluvälineet Keskuspuistosta Virttaalle?

0
Loimaalaisille tehdyn kyselyn vastauksissa (LL 9.2.) nostettiin esiin kysymys siitä, pitäisikö keskuspuiston ulkoliikuntavälineet siirtää johonkin muuhun paikkaan. KUVA: Lari Kiviranta

Loimaan Lehden kopeissa oli lauantaina virheellinen tieto Tyks Akuutin Loimaan päivystyksen aukioloajoista. Loimaan päivystys on auki joka päivä klo 8–20. Päivystyksen puhelinneuvonta 02 313 8800 ja päivystysapu ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Tyks Akuutti

Voi tytöt, tytöt, tytöt. Vanhojen tansseihin valmistaudutaan huolella hiusten ja kynsien laittoa mytöten. Mutta mihin unohtuivat kengät? Taas kerran tanssittiin sukkasillaan. Kerrankin kaikki pisteet nuorille miehille, heillä on kaikilla kengät juhlapuvun kanssa.

Ei olisi onnistunut vuonna -95

Ihminen sitä elämänsä aikana joutuu monenlaisten valintojen eteen. On ammatin valinta puolison valinta ja jos vaikka mitä. Nyt hikeä pukkaava on ollut sähkön kanssa. Kun kiinteä sähkösopimus veteli viimeisiään, heti tuli kahden vuoden jatkotarjous. Tulevasta mitään tietämättä mutta hyvä siinä oli se, kun antoi aikaa pohtia, että mitäs nyt? Ajatus haki oikeaa vaihtoehtoa ja tutustumista monista lähteistä, tietämättä mikä olisi se oikea valinta? Kylmä rinki sen ympärillä valitsimme silloin pörssisähkön, sitä muille suosittelematta.

Taisto Levo

Ehdotus: Keskuspuiston kuntoiluvälineet voisi siirtää Harjureitin varrelle. Siellä ne palvelisivat suurta joukkoa ja monipuolistaisivat harjun kuntoilumahdollisuuksia.

Ei tunnu helpolta Suomen ja Ruotsin pääsy Naton jäseniksi. Turkki keksi jatkuvasti verukkeita liittymissopimuksen ratifioinnin panttaamiseen. Vähemmän on huomioitu, että lykkääjänä on myös Unkari. Unkari odottelee kenties Ukrainan sodan loppumista ennenkuin on valmis vahvistamaan uudet natojäsenet? Unkari on ehkä Turkkia suurempi este Suomen ja Ruotsin Natoon pääsylle?

Uolevi