KOPIT ”Hidasteita ja nopeusvalvontaa lisättävä”

0
Arkistokuva: SSS/Minna Määttänen

Mielenkiintoista kuunnella Purran ja Martinin eripuraisuutta, kun tuntuu, että kukaan muu ei saa enää puheenvuoroja. Hyvä Riikka ja Sanna!
Yks äänestäjä

Kuinka paljon Saksa, Belgia, Hollanti, Italia, Ranska ja Espanja lisäävät metsiään hiilinielujen vuoksi? Yhtä paljon metsää pinta-alaan nähden kuin Suomella, reilu peli.
Et silleen

Kartanomäenkadun rallisuora Ajovarmasta Roviolle on näemmä käytössä kesän sekä talven. Hidasteita ja nopeusvalvontaa lisättävä. Tuunattujen autojen kuskeilla ei mitään käsitystä ajonopeuksista keskustassa.

Hyvinvointialueen toiminta on alkanut kehnonlaisesti. Potilaslaskutus takkuaa. Lääkärit uusiessaan reseptejä laittavat tiedon siitä vain potilaan omakantasivuille. Kaikilla ei kuitenkaan ole tietokonetta tai mahdollisuutta käyttää nettiä. Itselläni ikä on tehnyt sen, että sormet ovat käppyräisiä ja niissä ei tahdo pysyä edes lusikka saati että niillä käsittelisi tarkkuutta vaativia älylaitteiden näppäimiä. Pelkällä kansakoulun todistuksella digimaailma on lisäksi jokseenkin haastavaa. Ikävä asia on myös että lääkkeiden saatavuudessa on puutteita. Esimerkiksi diabeetikkojen Ozempic-pistoslääkettä ei juuri ole saatavilla ja joutuu odottaessa turvautumaan huonompiin pillerilääkkeisiin.
Olli Tiisanoja