KEVÄÄN UUSIA YLIOPPILAITA – valmistuvaa voi hakea myös hakukoneella

0
Yo-tulokset tulivat kouluille tiistaina 16. toukokuuta.

Novida lukio Loimaa
Aalto Sanni, Alisaari Eero, Anttila Sini, Autio Veronica, Granlund Vilma, Hakala Jade, Haveri Markus, Helminen Emma, Hietala Maija, Ilola Emma, Jylhäkoski Roni, Järvinen Sara, Kallio Iida, Kankare Iira, Kannisto Marianne, Kiiski Katariina, Kivilä Emma, Kivinen Eerika, Koivisto Lauri, Krapi Sanni, Kulmala Stina, Kulmala Tommi, Kunttu Elias, Laaksovirta Liinu, Lahtinen Elisa, Lahtinen Sanna, Laine Aino, Laivo Emil (kaksoistutkinto), Lehtinen Eero, Leppikoski Mette, Liukkonen Annukka, Marttila Luka, Mattila Sonja (kaksoistutkinto), Metsänkylä Viivi (kaksoistutkinto), Muurinen Eelis, Mykkänen Alma, Mäkelä Anni, Mäki Laura-Mari, Naula Aleksis, Niemi Emma, Nieminen Venla, Nohteri Kalle, Onnela Elias, Onnela Eveliina, Pakkanen Fanny, Pohjanoksa Sara, Pullinen Siiri, Rantala Milla, Rantomaa Oskari, Rasilainen Miro, Ristimäki Venla, Ruohonen Oona, Saarelainen Frans, Saarikko Anna, Saarikko Janette, Salmi Riku, Salo Kerttu, Salonen Joel, Suvanto Tomas, Taalikka Sisu, Tapio Emilia, Toivonen Emma, Toropainen Alina, Virta Tuuli, Widberg Julia.

Kosken lukio
Arajärvi Miro, Forsblom Daniel, Gullman Annika, Hakala Pinja, Hyvärinen Arttu, Juusti Harri, Järveläinen Aaro, Kallio Ada, Kantala Emelina, Korpiaho Erik, Koski Jennariina, Koskivainio Saimi, Lammi Juho, Lehtinen Simone, Matikainen Minttu, Mattila Klaara, Mäntylä Veeti, Nummela Matias, Nuutinen Riikka, Ojalehto Toivo, Riitamaa Siiri, Salin Paavo, Salmela Ossi, Salminen Ella, Salo Tiia-Maria, Salonen Niklas, Suomi Sanna, Turunen Iina, Uusitalo Aada, Uusitalo Lauri, Virtanen Sofia, Voitto Miisa, Välitalo Helmi, Väätäinen Sanni, Ylitalo Aarne ja Ylitalo Nella.

Elisenvaaran lukio Pöytyä
Ahola Senja, Arvola Anne-Mari, Isomäki Emmi, Jälkö Roosa, Kavén Roni, Kivikoski Emil, Korpi Mira, Kähkönen Mikael, Lahti Martti, Laiho Kaisa, Lampiola Juulia, Lehtonen Lilja, Marttila Katariina, Mägi Romet, Mäki Jesse, Peltola Sofia, Penttilä Pietari, Pulkka Nea, Puuska Aatu, Rautalin Santeri, Rautio Veera, Rouhiainen Pinja, Sahla Lauri, Sakko Iina, Salonen Saana, Sulin Tuomas, Vahlberg Julia, Vuori Akseli, Väätäinen Jesse ja Ääri Sanni.

Lauttakylän lukio
Ala-Viikari Lempi, Aro Roosa, Arola Eevi, Arola Joona, Brunnila Laura, Harjunmaa Inari, Heikkilä Nikolai, Häihänen Jenni, Järvi Ronja, Koski Samu, Kuusisto Eeva-Maria, Laine Kerttu, Lamminen Joonas, Lehtimäki Otto, Lehtinen Elmeri, Lehtinen Henrik, Lindroos Emmi, Louhivuori Neea, Metsämäki Iiris, Murtojärvi Nuutti, Nokkala Arttu, Oinonen Santeri, Orobinska Olha, Paju Juho, Pajunen Tytti, Pihko Henna, Pohjolainen Emmi, Pöyri Konsta, Ristimäki Onni, Saari Elsa, Salminen Pinja, Salmivaara Samu, Savijoki Vilma, Siltanen Joosa, Syrjälä Emilia, Taimi Eero, Takala Saara (kaksoistutkinto), Tiiri Jaakko, Tiiri Vilppu, Toivonen Jonna, Turkko Janus, Vehmaa Hanna, Virtanen Juho,
Virtanen Petra.
Lauttakylän lukion aikuislinja
Härkin Santeri.

Punkalaitumen lukio
Aapro Sofia, Asa Niko, Kankaanpää Helmi, Kankaanpää Minja, Korhonen Kaapo, Leminen Helena, Lesonen Joakim, Levomäki Heikki, Nieminen Eija, Ojainmaa Matilda, Pihlajamaa Elias, Rinne Sofia, Siuko Helmi, Tähtinen Matias, Wallin Reetta, Yli-Parri Julia.

HUOM: Ylioppilaita valmistuu myöhemmin vielä lisää, kun kokelaat saavat puuttuvat opintonsa suoritettua. Osa ylioppilaista on saattanut kieltää nimensä julkaisun.