KOPIT ”Kiitos rengasmutterien kiristäjälle”

0

60-70 luvun vaihteessa oli arvostettua päästä järven rantaan

Koulussa voitaisiin vähän opettaa nuorille tytöille käyttäytymistä kerrostalojen rappukäytävässä sekä vähän opettaa sanomaan päivää, kiitos ja ole hyvä. Ei ole kiva kun tirskutaan ja osotellaan ja hihitellään käytävässä.

Taas pitää ihmetellä eikö Loimaalla ole ammattitaitoisia henkilöitä kun kaikki asiat hoitaa konsultit.
Peiliin katsomisen paikka päättäjillä

Kiitos rehelliselle pankkikorttini löytäjälle vaivannäöstäsi.
Matti S

Ny mää kiitän 31.5. erinomaisesta palvelusta Hankkijan ruohonleikkurin myyjää, Euromasterin rengasmutterien kiristäjää, Laatuauton lampunvaihtajaa.
Vanha ja vaivainen naisautoilija

Suomalaisten luulo paremmuudestaan muita maita kohtaan alkaa saada koomisia piirteitä, että ei pitäisi nuolaista ennen kun tipahtaa. Ensin joka tuutissa luotiin kuvaa ja valmistauduttiin Kääriän euroviisujuhliin, mitä ei tullutkaan. Jääkiekon mm kotikisoista melko selvästi annettiin ymmärtää ja tiedotusvälineet löivät rumpua Suomen jääkiekon maailmanmestaruudesta, ja voitonjuhlia oli valmisteltu kautta Suomen. Hyvä muistaa että ne olivat vapaat kaikille maailman maille, että voimme olla hyvinkin tyytyväisiä seitsemänteenkin tilaan.
Taisto Levo