KOPIT ”Pelkkää lupiinia kohta!”

0
LL Arkisto/Kunnallislehti

LL kopeissa 22.6. kommentoitiin kaupungin henkilöstön kohdentamista lupiinien kitkemiseen. Loimaalla ja erityisesti Alastarolla esimerkiksi Vakkatien varressa lupiinitilanne on jo huolestuttava. Ihmettelen, miksi kaupunki ei asialle tee mitään. Lupiinit ovat haitallisia vieraslajeja ja vievät Suomen alkuperäisiltä niittykasveilta elintilan ja heikentävät niiden elinmahdollisuuksia. Jos lupiinit niitettäisiin ennen niiden siementämistä, niin tämä voisi jo huomattavasti ehkäistä niiden leviämistä. Tätä menoa meidän Suomen luonto koostuu pelkistä lupiininiityistä!

Suomen luonnosta huolestunut kansalainen

Kd-puolue tulevaisuuden puolue esimerkiksi Saksassa usein johtavat poliitikot usein kd:sta lähtöisin.

Se nyt on tietenkin selvä, että siltaremomontissa ei tietä pidetä hyvässä kunnossa, ettei sillalla ajeta liian lujaa, mutta pikkasen voisi sitä tasoittaa, varsinkin Tampereen puoleisen kaistan päissä.

Klonkklonk

22.6. Loimaan Lehti : ”Viljelijät toivovat nyt runsasta sadantaa” Miksi ei viljelijät toivo runsasta sadetta? Olisi hyvä välttää sanoja, jotka eivät sano lukijalle, mistä on kysymys.

Suomen kieli on kaunista