”Ei ole nettiä”

0

Todella huonosti Loimaan vesi tiedotti veden keittämisen asiasta!
Ei kaikki nettiä käytä

Loimaan veden tiedotus vedenkeittokehotuksesta oli todella huono. Kaikilla ei ole nettiä eikä Facebookia. Asiasta oli pitänyt tiedottaa viimeistään alueuutisissa. Miten vanhukset saivat tiedon. Eivät mitenkään.
Huonoa toimintaa

Vahingossa tai paremminkin ystäväni kautta kuulin Loimaan Veden varoituksesta! Vesi on keitettävä 5–10 min ennen käyttöä monta päivää? Kuka on tämän hoksannut lukea Loimaan Veden nettisivuilta? Kaikilla ei ole edes nettiä, vanhukset, yksinäiset syrjäytyneet, ulkolaiset jne! Onko tämä totta vai? Nyt ryhtiä infoon, sen on oltava joka talouteen riittävää! Koulunpenkille ’ihmisten informointia oppimaan’!
Luotto mennyt

To kerrostalon ilmotustaululla lappu vesi keitettävä ennen käyttöä putkirikon takia mutta asuntoihin ei jaettu lappuja ja miksi näin jos ei esim asunnosta poistu 2-3 päivään eikä tiedä ja käyttää vettä ja esim. sairastuu, miten omakotitaloihin ilmoitettu ja jos elää ilman tiedotusvälineitä ja/tai syrjemmällä yksin tai vanhuksena ja nauttii vettä eikä tiedä siitä?

Ihme pakottava tarve monilla parkkeerata pikkuteillä nurmikoille ja ne menee huonoksi

Toivon että Loimaa tiedottaa jatkossa myös Instagramissa. Sain tiedon vesiongelmasta Iltasanoman julkaisusta.
Tiedottaminen kuntoon

Satakunnantien remontti on Seppälänkadun ja Vapaudenkadun risteysten välillä ollut todella heikosti suunniteltu ja toteutettu. Katua on kaivettu auki, täytetty, kaivettu taas auki ja taas täytetty. Juuri nyt Vapaudenkadun risteys on puomitettu ja Seppälänkadun risteyksen työt tosiasiassa estävät liikenteen siihen suuntaan. Tässä taitaa olla moderni versio vanhasta sadusta, missä Hölmölän väki unohti tupaansa rakentaessaan ikkunat. Sen jälkeen tehtiin turhaan töitä, kun yritettin kantaa säkillä valoa tupaan.
Evakon poika

Mielipide, minkä valtaosa ihmisistä totuudekseen ottaa, ei helposti muutu, ei vaikka levitetty tieto olisi perätöntä. Syy usein on myös siinä, että niin monet eivät kyseenalaista mitään, vaan totena perätöntäkin tietoa pidetään, jos oma näkemys on samansuuntainen. Vaikutus on silläkin, kun tiedotusvälineet tuovat esiin vain yhden totuuden, joka on totuuden vastainen, ja vastakkaisesta mielipiteestä vaietaan. Näkee sitäkin, että pelkällä epäilyllä oikein tehnyttä syytetään, joka hiljalleen ihmisten mielissä todeksi muuttuu.
Taisto Levo

Kyllä pitäisi nyt sulkea koko itäraja laittoman maahanmuuton estämiseksi Venäjältä. Mutta aina sama juttu, Vihreät ja Vasemmistoliitto etunenässä huutamassa kansainvälisistä ihmisoikeus-sopimuksista. Näiden puolueiden mukaan ihan kaikki, jotka haluavat, voivat kävellä vapaasti Suomeen kunhan muistavat mainita, että hakevat turvapaikkaa. Kysyn ihan saman kysymyksen kuin hybridiosaamiskeskuksen johtaja Jukka Savolainen eli miksi turvalliseksi luokitelluista maasta pitäisi vielä hakea turvapaikkaa toiseen turvalliseen maahan? Toiseksi kysyn, miten saman EU:n ja ja samoja kansainvälisiä sopimuksia noudattavan maan eli Puolan onnistui käännyttää tuhansia ihmisiä takaisin Valko-Venäjälle? Ja miksi ihmisoikeustuomioistuin ei katsonut Puolan toimineen väärin? No eipä tietenkään, tällaiset ihan selkeät Venäjän hybridioperaatiot pitääkin pysäyttää rajalle. Uskon, että nykyhallitus pysäyttääkin tämän touhun vihreiden ja vasemmiston höpinöistä huolimatta. Maan turvallisuus on ensijainen arviointiperuste ja se sivuuttaa kaikki muut sopimukset. Ukrainalaiset olivat ihan oikeasti turvan tarpeessa. Ero näihin lähi-idän pääasiassa elintasopakolaisiin on jokaisen täysjärkisen havaittavissa.
Matti Ojala