”Kaupungintalo matalaksi vaan”

0
LL Arkisto

Suorastaan hirvittää taas alkava kylmempi kausi. Talvirenkaat on alla ja voisi ajella puhdasta jäistä tietä. Mutta ei, tie pitää sulana ympäri vuoden, joten nastat ovat ihan turhia. Yksi ammattikunta aloittaa lapsenomaisella innolla teiden ja alueiden talvihoitoa. Ensi lumihiutaleiden jälkeen alkaa vimmattu suolan levitys ja auraus järeällä kalustolla, tosin kiire onkin, kun päivän parin päästä lämpöaalto sulattaa maan täysin puhtaaksi. Taas saadaan pitkä talvikausi ajella nastoilla rikkomassa märkää suolattua tietä ja kuopat vaan kasvaa.

Kesää odotellessa

 

 

Miksi useat tuotteet voivat olla aina loppu? Tänään kissanruokapakettihylly ammotti tyhjyyttään. Kalliimpia ruokia oli kyllä tarjolla yllin kyllin. Tilataanko tiettyjä tuotteita liian vähän? Samoin tarjouksessa olevat tuotteet usein loppu. Eikä kaikki ole ns. erä tuotteita.

Kohtalontovereita?

 

 

Koko viikon ja vähän päälle, on siltatyömaalla huiskittu kaivurilla ja kuormaajalla siten, että kevyt liikenne on ollut pakotettu siirtymään ilman suojaa ajoradalle. Sivistyneemmässä kunnassa tuo toimintatapa oikeuttaa 14 päiväsakkoon ja työn keskeytykseen. Miksi meidän omia viranomaisia ei asia ole kiinnostanut?

Kuitenkin koulutiestä kysymys

 

 

Ei tollasia verotietojen tartte laittaa lehtiin, täällä loimaallakin on niin paljon ihmisiä jotka kadehtii toisten tuloja.

 

 

Vanhan kaupungintalon voisi hyvinkin purkaa ja tilalle kerrostalohuoneistoja. Alakertaan toivon osittain verovaroin toimivaa iäkkäille suunnattua digineuvontakeskusta. Muutoin keskusta ei mitään muutosta kaipaa. Pieni, jyrkkärantainen jokitörmä tuskin lisää monenkaan kuntaveroa maksavan viihtyisyyttä.

Realistisesti tulevaisuuteen

 

 

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun Kokoomus ei ota Loimaan kauppakariosaston asumiseen liittyviä näkemyksiä huomioon.