”Olipa hyvä aloite!”

0
Arkistokuva LL Arkisto/TS

Kiitos hyvästä palvelusta Karhulan Autokorjaamolle.

Tyytyväinen asiakas

Vahva huijauksen tuoksun tunnen selvin näkijöiden ammattikunnan lupaamissa ennustuksissa, sillä selvä kai on, ettei kukaan voi nähdä tulevaan. Mutta niin vain väittävät näkevänsä ja hinta puhelinsoitolta jopa 4 € minuuttia. Päätin hakea totuuden ja soitin eräälle heistä. Kaiken näkevä vastasi nimellään ja lupasin jatkaa jos saan todisteen hänen selvän näkö kyvyistään. Halusin hänen ilmoittavan autoni moottorin sarjanumeron ja 18 numeroisen pankkitunnukseni numeron? Ja kuten olin arvellutkin, siihen se sessio sitten jäikin.

Taisto Levo

Tulkaapa loimaalaiset tukemaan Bisonsia säilyttämään korisliigan paikkansa, on hienoa, kun näin pienellä kaupungilla on 3 mestaruussarjatason joukkuetta. Se jos mikä lisää sitä viihtyisyyttä. Harmi muuten, kun uusi valmentaja päästi viime kauden ylivoimaisesti parhaan biisonin eli Tevaun Kokon Nokia BC:hen. Nokia onkin nyt kakkosena sarjassa. Uudenkaupungin Korihaita täytyy myös onnitella, liekö edellisen Bisonsin valmentajan ja erittäin hyvien vahvistusten ansiota, että se on sarjassa korkealla. Huolimatta pienimmästä budjetistaan. Vielä on pakko ihmetellä tiettyjä pelaajavalintoja. Ei pelkkä pituus auta mihinkään, jos ei hallitse koripallon perusalkeita kunnolla. Asiaa seuraavat tietävät mitä tarkoitan.

koripallofani

Kiitos Loimaan lentopalloseuroille, junioreille ja tukijoille joulupusseista. Tuli yllätyksenä. Kiitos ja toivomme Teille myös Hyvää Joulua!

Tuolijumpassa mukana ollut

Kaikkien pitäisi nyt hankkia kotiinsa 3pv hätävara. Jotain juotavaa. Vessapaperia .paristoita. sellaista syötävää mitä ei tartte keittää. Lääkkeitä. Laastari ym taskulamppu. Tarpeeks peitteitä jos patterit ei toimi ym. Harva tälläisia ajattelee ,mut kaikki tää on ihan mahdollista.

Joten kannattaa pitää kotivara

Poliittisten lakkojen pääpukarit haluavat luoda tyytymättömyyttä ja eripuraisuutta yhteiskuntaan taloudelliset asiat unohdettu.

kylien autioituminen on kielteinen suuntaus hävinneet kaupat ym ihmiset. Viimeisenä (lähetetty kaiulla)

Heimolinnan keskiviikkojumpparit haluaa kiittää Hurrikaaneja täydestä yllätyksestä.Kiitos vielä kerran ja Hyvää Joulua sekä menestystä Uudelle vuodelle.

Jo Volgan lautturit tiesi, mikä on totuus. Totuutta ”pravda” ei ole ollut vuosisatojen aikana diktatuuriaikoina.

VN

Hienoa, että on tehty valtuustoaloite ”Purkuavustus”, joka sisällöltään on käytännössä sama kuin kuntalaisaloitteeni 1.9.2017 (sic!) ”Maalaismaiseman ehostamisesta”, joka on edelleen käsittelyssä jossakin kunnallisbyrokratiamme ”Salaisuuksien kammiossa”. Laskin aikoinaan, että pelkästään Kojonperän ja Loimaan keskustan välisen tien varressa on näkyvissä n. 20 purkutuomion tai ison saneerauksen tarvitsemaa rakennusta, eivätkä ole 6 vuodessa vähentyneet! Toivottavasti valtuustoaloitteen tekijöiden ei tarvitse yhtä kauan odottaa vastausta kuin allekirjoittanut. Kuntalaisaloitelistalla on muutenkin ”hyviä” kesken olevia aloitteitani, käyttäkää valtuutetut niitä hyväksi omia aloitteita miettiessänne, saatte niiitä vapaasti hyödyntää ja minulta kymmenen pistettä ja papukaijamerkin!

Hannes Mikkola