Padel jatkuu Loimaalla paikallisin voimin

0
Sanni Kiviniemi on helpottunut padelhallin jatkon varmistuttua. Paikallisin voimin pyöritettävän HelPadelin varauskalenteri on tarkoitus saada toimintaan alkuviikolla ja lähiaikoina myös hallin ilme uudistetaan.

PADEL Loimaan padelkeskuksessa pelattiin tiistaina viimeiset pelit Padel Club Finlandin nimellä. Jatkossa toimintaa pyöritetään täysin paikallisin voimin, kun hallin omistaja Markku Helander voitti huutokaupan jokaisen neljän kentän osalta.

Padeltoimintaa aiemmin pyörittänyt Padel Sports Oy hakeutui viime heinäkuussa yrityssaneeraukseen ja Loimaan hallin ilmoitettiin viime viikolla olevan suljettavien listalla (LL 11.1.).

Uuden padeltoimijan nimeksi valikoitui HelPadel, sitä operoivien Markku ja Juuso Helanderin mukaan. Sanni Kiviniemi jatkaa padelin yhteyshenkilönä. Valmennukset jatkuvat Mauri Kurpan pitämänä ja Mikko Kärri jatkaa tapahtumien vetäjänä.

– Viime viikot ovat olleet kaikin puolin hektisiä, ja on valtava ilo jatkaa toimintaa entistä paikallisempana, Kiviniemi kertoo helpottuneena ja lisää hallin henkilökunnan saaneen varmistuksen Loimaan keskuksen tilanteelle marraskuussa.

Täysin paikalliselle pohjalle rakentamisessa Kiviniemi uskoo olevan hyötyä siitä, että halli oli aiemmin osa maailman suurinta padelkonsernia. Konsernin sisällä on myllertänyt koko sen ajan, mitä Loimaalla padelia on pelattu. Emoyhtiö Ledapin supistustoimet alkoivat Ruotsissa viime vuonna ja Suomi seurasi pian perässä.

Pienellä paikkakunnalla ison yrityksen alaisuudessa oleminen ei aina ole aivan yksinkertaista. Jatkossa toiminnan kehittäminen, päätöksien tekeminen ja asiakkaiden toiveisiin reagointi on entistä helpompaa.

– Ideoita otetaan vastaan. Meillä on nyt yläkerta täysin hyödyntämättä ja padelinkin osalle paljon kehityssuunnitelmia.

– Toivottavasti varauskalenteri täyttyy jatkossa yhtä hyvin, kuin nyt ”lopetusviikolla”. Padel selvästi kiinnostaa ihmisiä, mutta kyllä varsinkin päivisin on vielä tilaa.

Päivisinkään halli ei ole ollut tyhjillään, sillä seniorien, opiskelijoiden ja koululaisten vuorot ovat kasvaneet tasaisesti. Kiviniemen mukaan varsinkin seniorit ovat löytäneet lajin pariin hienosti.

– Tämä on jokaiselle pelattava laji ja tähän on helppo päästä sisään. Vanhin pelaaja taitaa olla 83-vuotias ja hän pelaa kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Varauskalenterin on tarkoitus aueta viimeistään 22. päivä, kunhan uudet sopimukset saadaan voimaan. Hintatason Kiviniemi lupaa pysyvän entisellään. Myös kilpailutoiminta jatkuu vanhaan malliin. Tälle vuodelle Loimaalle on myönnetty kolme kansallista kilpailua, joista ensimmäiset käydään maaliskuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän