Bisons vahvistaa rivejään viidennellä ulkomaalaisella

0
Kuvituskuva: LL arkisto / Anu Vuorinen.

KORIPALLO Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa maajoukkuetaukoa viettävä Bisons Loimaa on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Patrick ”Four” McGlynnin kanssa. 31-vuotias yhdysvaltalainen saapuu Loimaalle kuluvalla viikolla ja liittyy joukkueen vahvuuteen saman tien.
McGlynn on kokenut Euroopan kenttien ammattilainen, joka on pelannut ympäri vanhaa mannerta jo kuuden kauden ajan. Näistä vuosista kolme on kulunut Portugalin pääsarjassa. Lisäksi hänellä on kokemusta Espanjasta, Kroatiasta, Sloveniasta sekä Slovakiasta. Viime kausi vierähti Slovakian pääsarjan BK Spisska Rytierissä, jonka riveissä McGlynn pelasi myös Adrianmeren Cupia. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Qatarin pääsarjaa 21 pisteen ja neljän koriin johtaneen syötön keskiarvoin.
McGlynn tunnetaan erinomaisena heittäjänä. Edellisillä kausilla keskimäärin kahdeksan kolmen pisteen heittoa ottelua kohden ottanut McGlynn on järjestäen upottanut kaaren takaa yli 40 prosentin tarkkuuksilla, liigasta riippumatta. Heittotaitonsa lisäksi McGlynn tuo biisonilaumaan yhden pallonkäsittelijän lisää, sillä hän on kykenevä käyttämään palloskriiniä sekä löytämään vapaana olevat joukkuekaverit.

Bisonsin päävalmentaja Konsta Mastomäki taustoittaa viidennen ulkomaalaisvahvistuksen hankintaa.
– McGlynn tuo joukkueeseemme rutkasti kokemusta, heittovoimaa sekä pallonkäsittelytaitoa. Ajatuksena on, että saisimme kentälle vähintään kaksi palloskriinin käyttäjää samanaikaisesti ja tätä kautta monipuolistettua hyökkäyspeliämme. ”Four” tulee varmasti olemaan tärkeä palanen joukkueessamme viimeisen seitsemän pelin aikana.
Bisonsin kamppailu sarjapaikan puolesta jatkuu perjantaina 1. maaliskuuta, kun Loimaan liikuntahalliin saapuu vierailemaan Lapuan Kobrat. Edelliset kaksi joukkueiden keskinäistä otatusta ovat menneet lapualaisten nimiin. Odotettavissa on kiihkeä kamppailu, sillä Bisonsin taistellessa sarjapaikastaan Kobrat taistelevat vimmatusti viimeisistä pudotuspelipaikoista alemman jatkosarjan kärkipäässä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän