”Aamukahvi väärään kurkkuun”

0
Arkistokuva: TS/Marttiina Sairanen.

Minkähän takia Oripään valtuuston puheenjohtaja jo toistamiseen muistutti valtuuston kokouksessa ihmisten tasavertaisuudesta ja kunnioittamisesta? Tietyssä oripääläisessä face-ryhmässä on mollattu Annika Saarikkoa. Tuntuu hassulta, että tämän ryhmän ylläpitäjä yhtyy puheenjohtajan sanoihin. Hän on itse yksi lietsojista.

Oripään valtuustosta kertova juttu laittoi aamukahvin väärään kurkkuun. Palaute, jonka valtuuston puheenjohtaja kokouksessa antoi, kohdistui nimenomaan puheenjohtajan puheenvuoroa kiitelleelle henkilölle ja hänen edustamalleen ryhmälle. On siellä salissa varmaan silmiä pyöritelty, mutta että kukaan ei taaskaan sanonut mitään, niin…

Suomeen suunnitellaan huumeiden käyttöhuoneita (Aamu tv 29.2). Omat huumeetko vai voisiko valtio myydä siellä poliisin takavarikoimia tuotteita edullisemmin kuin huumekauppiaat? Olisiko etäänmältä mahdollisesti kela kyyditys?
Valvottu osto ja käyttö

Mitenkähän sinne puistokadun yläpihan merkitylle invapaikalle pääsee jos ei ajamalla.
invakortillinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän