Tyksin Loimaan sairaalan päivystyksen aukiolo lyhenee

0
Tähän saakka päivystys on auennut kello 8 aamulla. Kuva: LL arkisto.

LOIMAA Tyks Akuutin päivystyksen Loimaan ja Uudenkaupungin toimipisteiden aukioloaika muuttuu siten, että päivystys aukeaa jatkossa aamuisin kello 10 ja sulkeutuu iltaisin kello 20 kaikkina viikonpäivinä.

Päivystysaika supistuu aamusta kahdella tunnilla. Muutokset astuvat voimaan toukokuun 2. päivä.

– Varhan talouden tasapainottaminen vaikuttaa myös Tyks Akuutin päivystyksen toimintaan ja meidän on vähennettävä lääkäripäivystyksen ostoa. Tällä on vaikutusta Loimaan ja Uudenkaupungin päivystykseen, Tyks Akuutin tulosryhmäjohtaja Sirpa Rantanen sanoo.

Varhan tiedotteen mukaan oma terveysasema on ensisijainen hoitopaikka sairastumistapauksissa. Terveysasemien kiirevastaanotto palvelee arkisin kello 8–16.

Tyks Akuutin päivystyksestä saa kiireellistä hoitoa. Kiireellisellä hoidolla tarkoitetaan äkillistä sairastumista, vammaa, pitkäaikaissairauden vaikeutumista tai toimintakyvyn alenemista, joka edellyttää välitöntä arviota ja hoitoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän