Katso suora lähetys sunnuntaina: Lauletaan yhdessä lukijoiden toivomaa musiikkia

0

Loimaan Lehti ja Loimaan seurakunta kutsuvat jälleen laulamaan yhdessä.

Toivotut-tilaisuudessa lauletaan yhdessä tärkeitä lauluja. Ohjelmistossa ovat Loimaan Lehden lukijoiden toivoma musiikki. Laulujen esittelyiden yhteydessä päätoimittaja Kati Uusitalo kertoo tarinoita toivelaulujen takaa.

– Yhdessä laulaminen on hieno yhteisöllinen kokemus, samoin myös itselleen tärkeiden laulujen kuunteleminen. Haluamme tarjota tilaisuuden päästä laulamaan ja nauttimaan kauniista musiikista omakohtaisten tarinoiden kautta, Loimaan seurakunnan kanttori Marjukka Lehtola sanoo.

– Toivomme, että saisimme kuulla pieniä ja suuria tarinoita, millä tavalla jokin laulu on koskettanut. Toivomme, että voisimme omalta osaltamme olla toteuttamassa toiveita ja jatkaa muistojen ketjua. Musiikki koskettaa ihmisiä eri tavoin ja tarinoiden kautta näkee musiikin toisesta vinkkelistä, Lehtola jatkaa.

Yhteislaulutilaisuus on Loimaan kaupunginkirkossa sunnuntaina 28.4. kello 16 alkaen.

 

Tilaisuus on katsottavissa suorana lähetyksenä myös tästä jutusta. Julkaisemme myös videotallenteen tapahtumasta myöhemmin. Toimittajamme Kalle Rajalan juttu tilaisuudesta julkaistaan ensi viikolla Loimaan Lehdessä.

Järjestäjät huomauttavat, että mukaan saa tulla omana itsenään ja laulaa sillä äänellä mikä on. Tai olla laulamatta, sillä mukaan voi tulla vain nauttimaan musiikista ja tapaamaan tuttuja.

Loimaan Lehti ja seurakunta järjestivät vastaavan tilaisuuden jo vuonna 2017.

 

Juttua päivitetty tilaisuuden jälkeen 28.4. kello 17.30.