Loimaan kaupunginjohtajalle vajaan 500 euron palkankorotus

0
Jari Rantala on tullut Loimaan kaupungin palvelukseen keväällä 2009. LL ARKISTO

LOIMAAN kaupunginhallitus päätti korottaa kaupunginjohtaja Jari Rantalan kokonaispalkkaa 482,53 euroa kuussa. Korotuksen myötä hänen kokonaispalkkansa nousee 9 600 euroon kuukaudessa.
Korotus astuu voimaan kesäkuun alusta.
Asian valmistelusta ilmenee, että kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajat olivat neuvotelleet kaupunginjohtajan kehityskeskustelun yhteydessä palkan tarkistuksesta.
Rantalan kokonaispalkkaa ei ole tarkistettu 15 vuoteen. Normaalit yleiskorotukset on huomioitu.
Asiaa päätettäessä kaupunginhallituksella oli käytettävissään palkkavertailutietoa vastaavan kokoisten kuntien kaupunginjohtajien kokonaispalkoista tältä keväältä. Kyseisen aineiston perusteella esimerkiksi Forssassa kaupunginjohtajan palkka on 9 200 euroa ja Uudessakaupungissa 10 070 euroa.
Kaupunginjohtajan palkkausta ei käsitelty aiemmin keväällä, kun kaupunginhallitus päätti korotuksista Loimaan palvelualajohtajien ja johtoryhmän jäsenten tehtäväkohtaisiin palkkoihin. Kyseiset korotukset olivat tuolloin luokkaa 182–709 euroa kuussa. Henkilöstöpäällikön palkkaa ei korotettu. Korotusten myötä Loimaan palvelualajohtajien ja johtoryhmän jäsenten kokonaispalkat vaihtelevat 4 800 ja 7 700 euron välillä (LL 27.3.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän