Koti Loimaalta 2018

Alpo Jaakolan teoksia etsitään näyttelyyn

Alpo Jaakolan 1950-luvulta oleva teos kuvaa hänen kotitaloaan Karhulassa. Teos kuuluu Loimaan kaupungin kokoelmaan. Kuva: Juhani Heinonen.

Alpo Jaakolan 1950-luvulta oleva teos kuvaa hänen kotitaloaan Karhulassa. Teos kuuluu Loimaan kaupungin kokoelmaan. Kuva: Juhani Heinonen.

Loimaan Taidetalo ja Loimaan Jaakola-seura etsivät Alpo Jaakolan 1940- ja 1950-lukujen teoksia. Töitä etsitään Taidetalossa huhtikuun alussa avattavaan näyttelyyn. Teoksia otetaan näyttelyä varten vastaan 21. maaliskuuta asti. Näyttely aiotaan pitää avoinna toukokuun loppupuolelle asti.

– Etsimme näyttelyyn Alpo Jaakolan varhaisia teoksia. Hän teki alkuaikoinaan runsaasti ainakin maalauksia, mutta myös piirustukset ovat tervetulleita näyttelyyn, Loimaan kaupungin kulttuurisihteeri Juhani Heinonen sanoo.

Heinosen mukaan näyttelyn yhtenä tavoitteena on osoittaa miten Alpo Jaakolan tyyli ja käsiala ovat kehittyneet vuosien mittaan kohti ammattimaista taiteen tekemistä.

Tiina Naula

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu