Loimaa 1.7.-31.8.

Voiton ja tappion viikonloppu Bisonsille

Kansainvälistä meininkiä. Romeo Travis ja Ian Hummer ottivat toisistaan mittaa loimaalaisen korin alla. Kuva: Eveliina Toivola

Kansainvälistä meininkiä. Romeo Travis ja Ian Hummer ottivat toisistaan mittaa loimaalaisen korin alla. Kuva: Eveliina Toivola

KORIPALLO Bisons kampesi tiukan voiton Salon Vilppaasta perjantaisessa Korisliiga-ottelussa. Helpolla sarjapisteet eivät irronneet, sillä Biisonit voittivat ottelun vain viidellä pisteellä lukemin 94–89 (42–50). Vilpas hallitsi pelin ensimmäistä puoliskoa suvereenisti. Bisonsin puolustus oli jatkuvasti myöhässä, ja Vilpas pääsi ottamaan helppojakin ratkaisuja. Bisons onnistui kuitenkin parantamaan peliään ja meni ensimmäisen kerran johtoon, kun viimeistä neljännestä oli pelattu hieman yli kaksi minuuttia. Ilmainen sisäänpääsy houkutteli tapahtumaan hieman alle tuhat katsojaa, ja 30 heistä tuli Salosta.
Lauantaina sen sijaan vastus oli liian kova, kun Loimaalla pelattiin VTB-liigan ottelu Bisons–Krasnyi Oktjabr, joka päättyi 69–82 (35–41). Bisons oli täysillä taistelemassa voitosta vielä kolme minuuttia ennen loppua. Ian Hummer (15/8/1/1r/2t) tasoitti pelin vapaaheittoviivalta. Valitettavasti seuraavat kaksi minuuttia menivät 9–0 vierasjoukkueelle, ja Oktjabr karkasi Biisoneilta. Tappio oli Bisonsille jo seitsemäs VTB:ssä.
Ottelua seurasi noin 750 henkeä, ja vastustajan päävalmentaja Dirk Bauermann oli otettu viikonlopun tunnelmasta.
– Bisonsin organisaatio on kuin perhe, jossa kaikki tuntevat toisensa. He saivat kahtena perättäisenä päivänä katsomot täyteen, onnittelut siitä.

 

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla