Voiton ja tappion viikonloppu Bisonsille

0
Kansainvälistä meininkiä. Romeo Travis ja Ian Hummer ottivat toisistaan mittaa loimaalaisen korin alla. Kuva: Eveliina Toivola
Kansainvälistä meininkiä. Romeo Travis ja Ian Hummer ottivat toisistaan mittaa loimaalaisen korin alla. Kuva: Eveliina Toivola

KORIPALLO Bisons kampesi tiukan voiton Salon Vilppaasta perjantaisessa Korisliiga-ottelussa. Helpolla sarjapisteet eivät irronneet, sillä Biisonit voittivat ottelun vain viidellä pisteellä lukemin 94–89 (42–50). Vilpas hallitsi pelin ensimmäistä puoliskoa suvereenisti. Bisonsin puolustus oli jatkuvasti myöhässä, ja Vilpas pääsi ottamaan helppojakin ratkaisuja. Bisons onnistui kuitenkin parantamaan peliään ja meni ensimmäisen kerran johtoon, kun viimeistä neljännestä oli pelattu hieman yli kaksi minuuttia. Ilmainen sisäänpääsy houkutteli tapahtumaan hieman alle tuhat katsojaa, ja 30 heistä tuli Salosta.
Lauantaina sen sijaan vastus oli liian kova, kun Loimaalla pelattiin VTB-liigan ottelu Bisons–Krasnyi Oktjabr, joka päättyi 69–82 (35–41). Bisons oli täysillä taistelemassa voitosta vielä kolme minuuttia ennen loppua. Ian Hummer (15/8/1/1r/2t) tasoitti pelin vapaaheittoviivalta. Valitettavasti seuraavat kaksi minuuttia menivät 9–0 vierasjoukkueelle, ja Oktjabr karkasi Biisoneilta. Tappio oli Bisonsille jo seitsemäs VTB:ssä.
Ottelua seurasi noin 750 henkeä, ja vastustajan päävalmentaja Dirk Bauermann oli otettu viikonlopun tunnelmasta.
– Bisonsin organisaatio on kuin perhe, jossa kaikki tuntevat toisensa. He saivat kahtena perättäisenä päivänä katsomot täyteen, onnittelut siitä.

 

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä