Aleksis Kiven kadulle tulee uusia liikennemerkkejä

LOIMAA Kaupunki kohentaa Aleksis Kiven kadun liikenteenohjausta.
Tekninen lautakunta päätti asennuttaa Aleksis Kiven kadulle kiellettyä ajosuuntaa osoittavat merkit Prisman ja Vesikoskenkadun liittymän molemmin puolin. Eli autojen sisäänkäynti Prisman parkkialueelle ei tapahdu Vesikoskenkadun liittymän kohdalta, vaan Kalevalankadun kohdalta.
Liittymän liikennejärjestelyt eivät muutu aiemmasta, vaan liikennemerkeillä pyritään ainoastaan selventämään liittymän liikennejärjestelyjä.
Lautakunnan päätöksen taustalla on perussuomalaisten valtuustoryhmän aloite liikennemerkkien asettelusta Aleksis Kiven kadulla. Aloitteessa viitattiin Loimaan Lehden (23.10.2014) artikkeliin markettikadun liikennejärjestelyistä.
Kaupunki on suunnitellut toteuttavansa perusteellisempia muutoksia liikennejärjestelyihin Aleksis Kiven kadulla vuonna 2017.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry