Loimaa 1.7.-31.8.

Olavi Ala-Nissilä nappasi Opintien äänikuninkuuden

LOIMAA Olavi Ala-Nissilä (kesk.) sai eniten ääniä Opintien koulussa pidetyissä nuorisovaaleissa. Toiseksi tuli Lola Wallinkoski (kok.) ja kolmanneksi Allahmoradi Mohammadamin (vas.). Ala-Nissilän äänimäärä oli 38, Wallinkosken 20 ja Mohammadaminin 17.
Äänestysprosentti oli 83,6, ja ääniä sai kaikkiaan 49 ehdokasta.
Puolueiden kolme kärjessä olivat keskusta (32,9 prosenttia äänistä), kokoomus (27,8) ja vasemmistoliitto (18,4).
Vertauslukujen perusteella eduskuntaan olisivat tulleet valituksi Olavi Ala-Nissilä, Lola Wallinkoski, Allahmoradi Mohammadamin, Kenneth Sundberg (kesk.), Tarja Mäki-Punto-Ristanen (kok.)
Annika Saarikko (kesk.), Pertti Hemmilä (kok.), Eveliina Tyyskänen (vas.), Kalevi Kallonen (kesk.), Sanna Vauranoja (kok.), Jukka Rantala (kesk.), Li Andersson (vas.), Ossi Nikula (kok.), Viktoria Kulmala (kesk.), Saara-Sofia (Sirén kok.), Pekka Myllymäki (kesk.), Teemu Luoma-aho (vas.).

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry