Muuttoaika

Lounais-Suomeen lentopallon mestaruuskilpailu

LENTOPALLO Lauantaina Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa isketään yksi alkukauden odotetuimmista otteluista, kun Hurrikaani saapuu Loimaalta paikallispelin hengessä Raisioon. Ottelussa jaetaan tämän kauden käytännön mukaisesti Mestaruusliiga-pisteiden lisäksi myös Suomen Cupin pisteitä, koska kyseessä on ensimmäisen kierroksen ottelu.
Loimun ja Hurrikaanin väliset Lounais-Suomen paikallisottelut ovat olleet odotettuja ottelutapahtumia jo vuosien ajan, mutta seurat ovat taustoilla pohtineet keinoja saada entistä enemmän jännitettä derbyihin. Nyt päästään suunnitelmista tekoihin, kun lauantaina isketään ensimmäinen osaottelu Siljan malja -nimisestä kilpailusta, jossa on jaossa Lounais-Suomen herruus jommallekummalle joukkueelle. Kilpailun yhteistyökumppanina toimii Silja Line, joka lahjoittaa kilpailuun sekä kiertopalkinnon että voittajajoukkueelle kauden päätösristeilyn.
Siljan maljassa lasketaan yhteen Loimun ja Hurrikaanin välisten kolmen runkosarjaottelun pisteet, eli luodaan oma sarjataulukko, johon kertyy pisteitä Mestaruusliigan sarjataulukon tapaan, mutta vain keskinäisestä kolmesta ottelusta. Kaksi ensimmäistä ottelua isketään seuraavan viikon sisällä, lauantaina 14.11. Raisiossa ja lauantaina 21.11. Loimaalla. Kolmas ja mahdollisesti ratkaiseva ottelu pelataan Loimaalla 6.3.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.