Hurrikaani hermoilusta huolimatta voittoon

Jiihaa! Kuva: Juuso Riponimei

Jiihaa! Kuva: Juuso Riponimei

LENTOPALLO Hurrikaani–Sampo 3–2 (25–23, 22–25, 20–25, 27–25, 15–13), 847 katsojaa. Hurrikaani johtaa puolivälieräsarjaa otteluvoitoin 1–0.
Ensimmäinen erä alkoi hermostuneesti. Hurrikaani oli torjuntapelissä vahva ja otti neljä torjuntaa koko erään. Hurrikaani näytti marssivan selvään erävoittoon, kun Sampo teki virheitä ja kotijoukkue onnistui paremmin torjunta- ja hyökkäyspelissä. 24–19 tilanteesta vierasjoukkue kiri kuitenkin slovenialaisyleispelaaja Alen Djorjevicin syöttövuorolla pisteen päähän. Viimeinen syöttö päätyi kuitenkin verkkoon.

SAMPO SAI toisessa erässä paremmin pelistään kiinni, kun Hurrikaanin pelaajat alkoivat hermoilla. Alen Djordjevic ja Eetu Häyrinen nostivat Sampon pelissä hallitsevan osapuolen rooliin, kun kotijoukkue teki virheitä. Virheet johdattelivat vierasjoukkueen erävoittoon 20–20 tilanteesta.

HURRIKAANI TULI pitkältä erätauolta heikosti takaisin parketille. Passipelaaminen oli hapuilevaa, mikä johti hyökkäysvirheisiin. Tähän päävalmentaja Lauri Rantanen reagoi ja vaihtoi Mauri Kurpan Dima Dolgopoloviin 4–9 Sampon johtaessa. Passarivaihto sai aikaan pienen herätyksen, kun kotijoukkueen parhaaksi ottelussa valittu Ryan Jay Owens pääsi paremmin iskemään palloa vastapuolen kenttään. Tekniselle aikalisälle edettäessä vieraat olivat kuitenkin selvästi edellä ja ero pysyi loppuun asti.

Ex-Hurrikaanit Jukka Vehviläinen ja Ville Kakko myhäilivät katsomossa. Kuva: Juuso Riponiemi

Ex-Hurrikaanit Jukka Vehviläinen ja Ville Kakko myhäilivät katsomossa. Kuva: Juuso Riponiemi

SAMPO OLI VAHVA neljännen erän alussa. Hurrikaani teki jatkuvasti virheitä, mikä vei vieraita erässä pienessä johdossa eteenpäin. Tekniselle aikalisälle Sampo eteni kahden pisteen johdossa. Tämän jälkeen ero kasvoi viiteen pisteeseen, kun kotijoukkue jatkoi virheiden tekemistä.
Tilanteessa 13–17 Rantanen käytti erän toisen aikalisän ja herätti Hurrikaanin peliin mukaan. Kotijoukkue nousi erässä 18–18 tasatilanteeseen, kun Sampon parhaaksi pelaajaksi valittu Eetu Häyrinen iski pitkäksi helposta paikasta. Sampon valmentaja Jukka Tuovinen otti aikalisän rauhoitellen omiaan, minkä jälkeen erässä edettiin tasatahdissa. Hurrikaanin hakkurina pelannut Owens päätti iskuunsa neljännen erän jatkopalloilla.

VIIDENNESTÄ ERÄSTÄ tuli trilleri. Hurrikaani oli Sampoa vahvempi niin hyökkäys- kuin torjuntapelissäkin, ja se oli suurin syy siihen, miksi erä meni niukasti kotijoukkueelle.
Puolivälierät jatkuvat perjantaina 25.3. Pielavedellä, ja kolmas puolivälierä pelataan sunnuntaina 27.3. Loimaalla kello 17 alkaen. Kolmella voitolla jatkoon ja välieriin.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Musiikkiopiston joulukonsertti, kenraaliharjoitus

Loimaan seudun musiikkiopiston joulukonsertin kenraaliharjoitus 18.12.2017. Pienet soittajat harjoittelivat viulisti Elina Eirolan johdolla. Video: Marianne Rovio

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.